2777
2789

بخدا ديگه خسته شدم از  كاراي شوهرم

اولا از دو ماه پيش برنامه ريزي كرده بوديم چهار روز ناقابل بريم مسافرت كيش.پرسيدم ازش 

ميخواي با

بابا مامانت برنامه بذاري؟ گفت نه اونا خودشون برنامه شمال دارن با دختر عمم.منم گفتم مطمئني نميخواي بري شمال؟ باز گفت نه دوست دارم ما به عنوان يه خانواده مستقل برنامه بريزيم!!! " خانواه مستقل؟؟؟ بخوره تو فرق كله من!

الان كه بليطا رو گرفتيم و كارا رو كرديم يهو ناغافل:

تارا مامان بابامم ميان

فرداي اون روز: راستي تارا خواهرمم مياد!

اخه يه فنقل اپارتمان يه خوابه كوچيك گرفتي هزار نفر رو توش مي چپوني؟ فكر ميكني اصلا گروه خون اين ادما به هم ميخوره يا نه؟؟

اشكال نداره تو نگران نباش من رفاه تو و دخترم برام در اولويت هست!!!درستش ميكنم...

اه حالم ازش به هم ميخوره بميره پسره خر حالا چشمش به نن جونش كه افتاد كلا من و دختر كوچولوم يادش ميره!!!اينجور وقتا همش ميگم كاش ازدواج نكرده بودم.

ناراحتم.مسافرتم هنوز نرفته زهرمار شده بهم

سخت نگیر بیخیال باش 

بزار خوش بگذره بهتون 

بعد تو ی موقعیت مناسب باهاش حرف بزن بگو که دلت ی سفر خانوادگی کوچولو میخواست

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

بگو یه مکان دیگه هم پیدا کنه 

بگو من با خانواده ت مشکلی ندارم وگرنه اولش نمیپرسیدم با اونا همراه بشیم یا نه 

ولی جا کوچیکه من معذبم لطفا همونجوری که برنامه رو عوض کردی خونه رو هم عوض کن

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم می خوایم اول اردیبهشت بریم مسافرت به شرطی که خودمون بریم فعلا که شوهرم قبول کرده.البته هنوز نرفته میگه الان خودمون رفتیم تا اخر تابستون با مامانم بریم 😤😤ان شاالله تا اون موقع می میرم خودشون تنها برن

منم چون عیدنرفتیم مسافرت میخوایم اردیبهشت بریم ازالان میگه مادرم وداداشم میان عههههههع اینقدحرص میخورم وقتی میگه موندم چجوربفهمونم دوسندارم اونابیان؟

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 

تاحالاهرجاباهاشون رفتیم ازآخرش منوشوهرم دعوادادن مامانش هی چشم وابرومیره بخداسرچیزای الکی شوهرمم بمن گیرمیده...ازبازارو پارک وسیزده به درو رستوران وحرم ومهمونی همه جا هست بخدادوسندارم پام بیرون بزارم

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 
چون ایده شون اینه که زنو میشه طلاق داد و بشه یه موجود غریبه ولی بچه و پدر مادر ادم با ادم رابطه خونی ...

واي خاك به سرشون.اينجوري فك مي كنن كه ميان دختر مردم رو بدبخت مي كنن ديگه

منم چون عیدنرفتیم مسافرت میخوایم اردیبهشت بریم ازالان میگه مادرم وداداشم میان عههههههع اینقدحرص میخو ...

خداييش اگه فهميدي به منم بگو.من مشكلي با مسافرتاي دسته جمعي ندارم ولي گاهي هم ادم دلش ميخواد تنهايي بره.فهمش سخته؟؟

تاحالاهرجاباهاشون رفتیم ازآخرش منوشوهرم دعوادادن مامانش هی چشم وابرومیره بخداسرچیزای الکی شوهرمم بمن ...

دقيقا متوجه ميشم چي ميگي.واسه منم پيش اومد.از همون موقع پشت دستمو داغ كردم مسافرت با اينا نرم ارامش داشته باشم.اما مگه ميذاره؟؟؟

من خودم اينجوري نيستم.بخاطر اخلاق مامانم و كلا بخاطر اينكه خيلي خانواده احساساتي نيستيم از سن پايين مستقل بودم.عادت داشتم به اينكه هميشه خدا هم نبايد دور هم باشيم.با خانواده شوهر هم دوري و دوستي بهتره.اما نميدونم با اين شوهرهاي بچه ننه بايد چه كرد