دعوامون شد من با گریه باهاش حرف میزدم اونم گفت به تو چه هر کاری دلم بخواد میکنم تو هر گوهی میخوری بخور و .... خیلی بهم بی احترامی کرد 😭بعدش دیگ حرف نزدیم چیکار کنم نمیدکنم چیکار کنم اصلا هم معذرت خواهی نکرده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
بهش بهمون ناراحت شدی محکم باش و بزار متوجه بشه اشتباه کرده نه کولی بازی و داد و بیداد و عصبانیت. یکم ...
باهاش کاری نداشته باشم؟ خیلی باهام بد حرف زد کاش سر یه چیز جدی دعوامون میوفتاد این حرفا رو میزد واسه یکی دیگ این حرفا رو بهم زد خیلی ناراحتم😭😭😭😭سر یه چیز خیلی بی ارزش فقط میتونست بگه باشه تمام 😭
سر یه چیز خیلی بی ارزش بخدا واسه کسی ک نه نسبت فامیلی داریم نه چیز دیگه ای همش فکر میکنم یعنی من که زنشم اندازه همون ک واسش دعوا کردیم هم ارزش نداشتم که انقد بهم بی احترامی کرد
خوب باهاش قهر کن بی توجه باش تا بفهمه اشتباه بوده کارش اومد سمتت از کنارش برو نهار و شام درست نکن بگ ...
خدایی این راهنمایی های مسخره چیه میکنید. نهار و شام نپز چیه😑مگه از اصل موضوع با خبرید... هیچوقت لجبازی تو زندگی کار درستی نیست. شاید استارتر زیاده روی کرده توی موضوع بجای گریه و زاری بشینه با منطق حرف بزنه. نه بچه بازی. در حد سر سنگین شدن کافی وگرنه زندگیش خرابتر میشه.
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
خوب باهاش قهر کن بی توجه باش تا بفهمه اشتباه بوده کارش اومد سمتت از کنارش برو نهار و شام درست نکن بگ ...
بخدا اصلا دیگ دلم نمیخواد حتی باهاش حرف بزنم یا باهاش بخوابم از خودم ترسیدم بیشتر هر موقع باهم دعوا میکردیم اگه باهام حرف نمیزد زود میرفتم جلو برای آشتی گریه میکردم دیونه بازی درمیوردم ولی الان نه اصلا دلم نمیخواد بیاد خونه اونم فعلا هیچی نگفته