2777
2789
عنوان

کنکوریا از رتبه تون راضی بودین یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 33 پست
به نظرم امکانش هست اما باید دانشگاه های تیپ دو و سه رو بزنی تیپ یک رو فکر نمیکنم اما به چند تایی بزن ...

قربونت برم انشاالله که بیارم🥲

امروز که آمدت غنیمت بشمار.فردا که نیامده ضایع مگذار.دنیا یقین مزرعه آخرت است.امروز بکار روز دگر بردار🍃🧡🦋

سلام من رتبم شده ۹۳۹۳ منطقه ۱ حسابداری دولتی میارم؟؟

رشته تون ریاضی بوده؟

به نظرم امکانش هست اما دقیق از ظرفیت حسابداری خبر ندارم ولی رتبه تون به نسبت خیلی خوبه انشالله که بهترین خیر براتون اتفاق بیفته 

اگر سوال مشاوره ای کنکوری داشتید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رشته تون ریاضی بوده؟به نظرم امکانش هست اما دقیق از ظرفیت حسابداری خبر ندارم ولی رتبه تون به نسبت خیل ...

انسانی هستم 

کاش بشه حسابداری بیارم کاش😭

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا....🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

منم خیلی تلاش کردم اینجور نبود که بی خیال باشم ولی رتبم شده ۲۸۰۰ اونم تو منطقه دو حالا هم از علاقم خ ...

این که عالیه مگر به چی علاقه داشتی مطمئنم یه رشته خوب میاری پزشکی تیپ دو و سه احتمالش هست داروسازی هم همینطور دندون تعهدی هم به نظرم بیاری اما تا دفترچه انتخاب رشته منتشر نشه نمیشه قطعی گفت ، بهت تبریک میگم عزیزم تازه منطقه دو هستی شرایط قبولی یکم برات آسون تره انشالله موفق باشی 

انسانی هستم کاش بشه حسابداری بیارم کاش😭

خب اینجوری فکر میکنم احتمالش بیشتر میشه بعد با سوابق تحصیلی نمیتونی بری ؟چون برای رشته ریاضی رقابت سنگین تره 

خب اینجوری فکر میکنم احتمالش بیشتر میشه بعد با سوابق تحصیلی نمیتونی بری ؟چون برای رشته ریاضی رقابت س ...

دلم میخواست دولتی باشه خودم تهرانم ولی معم نیست شهرستان بیوفتم یا شهرای دیگه

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا....🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

این که عالیه مگر به چی علاقه داشتی مطمئنم یه رشته خوب میاری پزشکی تیپ دو و سه احتمالش هست داروسازی ه ...

من دندان میخواستم به پدرم میگم شهریه پرداز می‌تونم برم میگه اگه پزشکی روزانه بیاری دیگه واسه چیته بری این همه پول بدی به هر حال ممنون از لطفتون

دلم میخواست دولتی باشه خودم تهرانم ولی معم نیست شهرستان بیوفتم یا شهرای دیگه

به نظرم امکانش هست دولتی قبول بشی توکل کن به خدا میتونی با یه مشاور رشته انسانی هم مشورت کنی که دقیق تر راهنماییت کنه ، امیدوارم همونی که میخوای اتفاق بیفته 

من دندان میخواستم به پدرم میگم شهریه پرداز می‌تونم برم میگه اگه پزشکی روزانه بیاری دیگه واسه چیته بر ...

آها درسته ، عزیزم اگر از لحاظ هزینه مشکل داری ولی میتونی تعهد به خدمت بدی برو ، دوست خودم با 2700منطقه یک پارسال دندون تعهدی تیپ یک قبول شد ، تازه روزانه تیپ یک هم بزن خدا بزرگه شاید امسال همون رو بیاری اما اگر به پزشکی علاقه نداری اصلا بیای واقعا اذیت میشی کلی درس و شیفت و کشیک و...

انشالله هرچی خیره پیش میاد 

آها درسته ، عزیزم اگر از لحاظ هزینه مشکل داری ولی میتونی تعهد به خدمت بدی برو ، دوست خودم با 2700منط ...

نه هزینه مشکلی نیست یه خونه بفروشیم شهریه کل سال هام در میاد ولی تعهدی خیلی وحشتناکه دندان تعهدی ماهی ۲۵ تومن داره اونوقت شوهر عمم روزانه ۸۰ تومن درمیاره خیلی بی انصافیه😕

نه هزینه مشکلی نیست یه خونه بفروشیم شهریه کل سال هام در میاد ولی تعهدی خیلی وحشتناکه دندان تعهدی ماه ...

اینم هست البته فکر کنم از 25 بیشتر باشه چون به اندازه حقوق طرح هست یعنی مثلاً پزشکی بسته به منطقه از 30 هست تا 60

سلام بنظرتون با رتبه ۶۷۰۰ منطقه دو تجربی ،چی میتونم بیارم

به نظرم پیرا پزشکی های منطقه دو و سه رو میتونی بیاری 

حالا فیزیو و بینایی چون تعداد دانشگاهش کمه نمی‌دونم اما شنوایی سنجی منطقه سه ، پرستاری ، اتاق عمل ، هوشبری ، علوم آزمایشگاهی و... رو انشالله حتما میاری 

سلام بنظرتون با رتبه ۶۷۰۰ منطقه دو تجربی ،چی میتونم بیارم

خودت به چی بیشتر علاقه داری؟