2777
2789
عنوان

من حس میکنم مردم دیوونه شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1658 بازدید | 108 پست
علاوه بر اینایه سریا کلی پول کتاب و کلاس کنکور و مشاور دادن

دقیقا همینه

مادر خودم همیشه بهم میگه عمرتو گذاشتی کنار، تفریحتو گذاشتی کنار، چند سال ما رو امیدوار کردی، هر سال هم یه عالمه خرج کردی، ما رو استرس دادی، با تو گریه کردیم ولی خوسحالی نکردیم. منم میشینم بخاطر آینده ریدمانم غصه مبخورم

و اینکه دانشگاه رو راه نجات بچشون میدونن میگن بره دانشگاه بره سرکار دستش تو جیبش باشه

دیوانه شدن من فقط جنون میبینم 

خب نره اونجا چی میشه بره وایسته  مکانیک بشه مثلا ...‌یا خیاط ...‌ مگه میمیره ..میدونی من کاری ندارم که میخوان موفق بشن خب حالا نشده ولی اینکه قرص و دکتر و زار و افسردگی و بدبختی..... اصلا طبیعی نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا همینهمادر خودم همیشه بهم میگه عمرتو گذاشتی کنار، تفریحتو گذاشتی کنار، چند سال ما رو امیدوار کر ...

بابا یه جا این ماتریکس  رو تموم کن . حالا  نشده . گناه که نکردی اخه ... مسابقه هست دیگه . 

دقیقا همینهمادر خودم همیشه بهم میگه عمرتو گذاشتی کنار، تفریحتو گذاشتی کنار، چند سال ما رو امیدوار کر ...

تو این شرایط اقتصادی واقعا خانواده باید از همه چیزشون بزنن تا بتونن یه شرایط نرمالو واسه یه دانش آموز کنکوری فراهم کنن

واقعا نمیشه بهشون حق نداد

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

و اینکه دانشگاه رو راه نجات بچشون میدونن میگن بره دانشگاه بره سرکار دستش تو جیبش باشه

من خانواده خودم میگن برو اصلا اینطوری نیستن

ولی بحث آینده خودمه چون ۸و۹ سال بااین رویا زندگی کردم. عادت کردم به این موضوع

عزیز من سال دوم که قبول نشدم بابام گریه کنان افتاده بود پیاده از خونه رفته بود جلوب هر کسو گرفته بود ...

بمیرم برات درکت میکنم .ببخشید  اینو میگم ولی خودمم تجربه کردم به نظرم‌اون که واقعا یه مشکلی داره پدرته 

خب قبول نشدی  چی شده مگه 

مگه ننه باباش مرده بودن که زار میزد 😐 ی دختر قبول نشده خب ... مگه آمریکا حمله کرده یا بیماری لاعلاج گرفتین  . ... شد دیگه به جهنم به درک خب یه جور دیگه زندگی میکنی ...نعوذ بالله میگفتن خدا مرده اینا اینجور نمیکردن

من خانواده خودم میگن برو اصلا اینطوری نیستنولی بحث آینده خودمه چون ۸و۹ سال بااین رویا زندگی کردم. عا ...

ببین من بهت نمیگم چه کنی نکنی 

ولی در کل رویا چیز خوبی نیست 

حالا هی یاد میدن رویا بافی کنید و اینا 

ولی حدیث امام علی هست که رویاهاتون  رو کوتاه کنید یا همچین چیزی 

حالا باز سرچ کن ببین درست حدیث رو 

بحث مذهبی بودن و نبودن نیست به هر حال عقل اون بیشتر می‌رسیده حالا هرجور صلاح بدونب خودت ولی این چیزی نیست که مردم سرش داغون میشن 

بابا یه جا این ماتریکس رو تموم کن . حالا نشده . گناه که نکردی اخه ... مسابقه هست دیگه .

اونا هیچی نمیگن من خودم توش غرق شدم

اینجا شکست بخورم اولین شکست تو زندگیمه

نمیدونی خیلی سختی بکشی چیزی بدست نیاری یه افسردگیه بدتره

تو این شرایط اقتصادی واقعا خانواده باید از همه چیزشون بزنن تا بتونن یه شرایط نرمالو واسه یه دانش آمو ...

خب نزنن عزیزم 

مگه چیه . من نمیگم‌تلاش  نکنن .ولی به خدا این فقط یه شغله و یه مقدار رفاه ... خدا که نمرده خب نشد نشد میره یه چیز دیگه ... یه جوری افسردگی میگیرن انگار واقعا کسی مرده 

شنیدید اسرائیل گفته یه کاری کردم مردم تا 30سال اینده همع فلج و زمین گیر بشن همش میگم کاش واکسن کرونا ...

میتونی از واکسنای دیگه شروغ کنی بچه دار شدی واکسن نزن و عمرش میشه نهایت ده سال😂👌🏻

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

اونا هیچی نمیگن من خودم توش غرق شدماینجا شکست بخورم اولین شکست تو زندگیمهنمیدونی خیلی سختی بکشی چیزی ...

چی بگم الهی دلت رو خدا آروم کنه 

ولی باور کن زندگی هزار تا بازی داره یه روز برنده ای یه روز بازنده 

نمیشه هر چیزی افسرده شد افتاد 

اینم یه مسابقه هست حالا هروقت که تمومش کردی یادت باشه  باززززم ادامه  داره شکست ها و پیروزی هات .

به عمرتم فکر کن ... یه وقت عمر کوتاهه .... همه چیز این کنکور نیست خدا هست تو زندگیت  ادامه داره دست خداست ... نه دست سازمان سنجش ..باز میگم‌من هیچ توصیه نمی کنم بهت خودت میدونی  ولی این چیزی نیست به خاطرش  مردم میمیرن

والا حالا واکسنم نباشه خود این مردم حتما خودشونو میکشن یه کنکوره لامصب نهایت قبول نمیکشه یه کم سط ...

خودکشی زیاد اتفاق میفته

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

اونا هیچی نمیگن من خودم توش غرق شدماینجا شکست بخورم اولین شکست تو زندگیمهنمیدونی خیلی سختی بکشی چیزی ...

ب خدا روپوش سفید دکترم نپوشیدی بازم چیزی از شرافت و روح انسانی تو کم نمیشه اینارو میگم فکر نکنی همه چی اون رویاست ‌.حالا بازم ببین صلاحت چیه