2777
2789

شوهرم به شدت پشیمون خیانتشم فقط این بودکه پنهان کرده ی  زن از فامیل هاشون بهش زنگ میزده صبحت میکرده درد دل میکرده واسش و‌‌‌ ... قسم قران مشهد برده قسم ک من حسی به اون زن نداشتم  همش  پیام زنگ بوده .... ولی من الان ۷ ماه وضعیت روحیم بده روانشناس میرم حالم خیلی خرابه خیچ تاصیری نداره  از زنایی دیگ به شدت متنفر شدم جایی میرم حالم بد میشه دلم نمیخواد تو جمع شلوغی باشم حالم افتضاح بچم شیرخواره داغونم اگ حرف بچم بخاطر اون نبود تا الان ولش میکردم با این شرایط برگشت ندارم اما میزاشتمدمیرفتم خودمو گم‌گور میکردم پیشیمونی  یا هرچی برام مهم نیست مهم اینکه حس بد پیدا کردم انقد خرابم ک نمیتونم خودمو نجات بدم  بازور سر پا پایمیسم خودمو خوب میکنم بد یهویی می افتم ته چاله دلم میخواد بمیرم توروخدا برام دعا کنید  داغونم روانم حالم دلم میخواد بمیرمم وضعیتم بشدت بده چیکار کنم توروخدا بگید الان داره ۷ ماه میگذره با سکوت نشخوار فکری دارم از بین میرم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

افسردگی بعد زایمان داری اینم شده قوزبالا قوز

ن اصلا افسردگی‌زایمان ندارم فقط از این اتفاق شدید ضربه خوردم بهاطر اعتماد بیش حد شوهرم همش فک میکنم چطور نفهمیدم چطور انقد حرفه ای برخورد کردن تو خونه اصلا چت یا زن‌نمیزده اسمشم اسم ی مرد نوشته بود 

بزرگی میگهعادت کن که عادت نکنی

از عشق زیاد اعتماد زیاد قربانی کردن خودم تو این زندگی سوخت ساز زیاد اینا باعص شده من الان داغون بسم اگ‌انقد اعتماد عشق نداشتم اینطور نیمشد

ن اصلا افسردگی‌زایمان ندارم فقط از این اتفاق شدید ضربه خوردم بهاطر اعتماد بیش حد شوهرم همش فک میکنم ...

تو که مشکل خودتو خوب میدونی دنبال راه حل پیش همون مشاور برو اینجا کسی مشاوره درست نمیده همه سلیقه ای برخود میکنن بدتر زندگیت نابود میشه

ن اصلا افسردگی‌زایمان ندارم فقط از این اتفاق شدید ضربه خوردم بهاطر اعتماد بیش حد شوهرم همش فک میکنم ...

تا چند سال این حالت ها باقی میمونه بعدش کمرنگ میشه ولی هیچ وقت فراموش نمیشه، چقدر بد یکی دیگه غلط اضافه کنه ولی سلامتی شما به خطر بیفته. واقعا هیچ چیز ارزش اینا نداره که سلامتیت را به خاطرش از دست بدی.