2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا واقعا

چون ذهنیت مردا فرق می‌کنه کلی نگرن  زباد به مشکلات فکر نمیکنن یا بیخیالن

بیشتر به خرید خونه و ماشین و پول و فوتبال فکر میکنن

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

اون حداقل ی نگرانی بابت ی عفریتس

خوب نگرانی کاربرا هم راجب آینده شون و فشارایی که روشونه، ما از زندگی کسی خبر نداریم پس درست نیست قضاوت کنیم شاید واقعاا نمیتونه تحمل کنه زندگی مجردیو شاید از طرف پدر و مادرش زیر فشاره شابد دوست داره زودتر عروس شه و خیلی شاید های دیگه چیکار زندگی بقیه دارین؟؟ 

متاهل

اون حداقل ی نگرانی بابت ی عفریتس

یه نگاه انداختم دغدغه های شما مزخرف تر بود

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

خوب نگرانی کاربرا هم راجب آینده شون و فشارایی که روشونه، ما از زندگی کسی خبر نداریم پس درست نیست قضا ...

اخه همینا مرده ک پشتشونو خالی کنه تازه یاد اه و نفرین‌میفتن زندگی جوانب دیگم داره مگ رسالت از افرینش زنا شوهره