2777
2789

شوهر من قبل از من ،از یکی از فامیلای دورمون خواستگاری کرده بود اونا هم شوهرمو بازی داده بودن،گاه گفته بودن میدیم،گاه گفته بودن نمیدیم،گاه گفته بودن با دختر آشنا شید و شوهر منم با اون دختر یه مدت در ارتباط بوده و‌کوتاه حرف میزدن کم کم دختره دلباخته شوهرم میشه و عکس شوهرمو میبره مدرسه به دوستاشم نشون میده و میگه که این پسره رو میخوام.یه روز مامان دختره زنگ میزنه شوهرم و میگه قصدنداریم دخترمونو بدیم دیگه باهم حرف نزنید این دختره خواب و خوراک نداره میگه میخوام بله بدم ولی من و باباش مخالفیم.(چون شوهرم وضع مالیش متوسط بوده)خلاصه که شوهرمم نمیدونسته من با اونا فامیلم اومد منو گرفت.حالا دختره و مامانش هرجا منو میبینن حس میکنم حالشون خراب میشه😑اینو بگم که دختره بعد جواب رد به شوهرم ازدواج کرد و طلاق گرفت‌.حس میکنم پشیمونه

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

من برام خیلی مهم نیست،ولی اونا انگار منو میبینن حالشون بد میشه چون فامیلیم هر از گاهی همو میبینیم😢

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه یه خواستگاری بوده دیگه بیخیال قرار نیست آدم با هر چیزی خودشو ناراحت کنه

من کنار اومدم گویا اونا خیلی بهشون بر خورده.حس میکنم پشیمونن دخترشونو ندادن به شوهر من

نه چه اهمینتی داره..تنها کسی که میتونه روانتو سر این موضوع ب هم بریزه خودتی..حساسیت نشون نده و ابدا جلوی همسرت حرفی نزن که تحریکش کنی و متمرکزش کنی سر این موضوعع

من یه آدمِ ساده ام که تمام احساساتشو پشت خوشحال ترین لبخندم پنهان میکنه :) ️

من برام خیلی مهم نیست،ولی اونا انگار منو میبینن حالشون بد میشه چون فامیلیم هر از گاهی همو میبینیم😢

بیخیالشون اگه مادرش خیلی‌ پشیمونه از همون اول اوکی رو می‌داد که کار به پشیمونی نمی‌کشید! الان مهم نباشه برات چون با تو ازدواج کرده و‌ تموم شده رفته 

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

نه چه اهمینتی داره..تنها کسی که میتونه روانتو سر این موضوع ب هم بریزه خودتی..حساسیت نشون نده و ابدا ...

آره اوایل برام مهم بود اما الان نه.ولی اونا منو میبینن خیلی تابلو رفتار میکنن بدم میاد،قشنگ معلومه از درون حالشون افتضاحه ولی میخوان طبیعی جلوه کنن

ب جهنم ک حالشون بد میشه وا

بنظرت من اونارو دیدم چجور رفتار کنم؟

جایی که اونا هستن نرو

آخه من با اونا مشکلی ندارم به طور اتفاقی هم همو میبینیم چنان حالشون بد میشه.فقط نمیدونم اونارو دیدم چجور رفتار کنم