2777
2789

باخودم  چهره ام قدم شرایط خانوادم سطحم کنار اومدم وهمشونو دوست دارم. نقصارو کم رنگ میبینم  نیمه پرلیوانو میبینم ومهمتر حرف دیگران برام ارزش کمتری نسبت به دیدخودم داره. اگه خوشگلتروموفقتربببنم تودلم تحسینش میکنم. اول باید از درونت خودتو قبول کنی. عالی نیستم ولی بدهم نیستم. معمولیترینم وبابتش خداروشکر

🩷🩷

اعتماد به نفس با پذیرش خویشتن و عدم خود سرزنشی میره بالا. باید به خودت حق بدی که به اینجا رسیدی و این هستی. باید قبول کنی که آدم می تونه اشتباه کنه. می تونه حسادت کنه. می تونه چهرش در این زمان و فرهنگ بهترین نباشه. فقط کافیه بپذیری که همه چیز دست خودت نبوده اگر هم بوده دیگه به اینجا رسیده. به اشتباهات یا کمبودهای می تونی فکر کنی ولی چرا من باید تبدیل بشه به چه کنم. اعتماد به نفس بدون پذیرش و ارتقا شخصیت برعکس انتظارت تون عمل می کنه.

ارشد روانشناسی، رواندمانگر، تراپیست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کتاب چگونه اعتماد ب نفس خود را افزایش بدیم رو بخون تمرینم داره تمریناتشو انجام بده

کاربر آقام....‌شباهت دارد عشق ما، به احوالات این دوران تویی یك عالمه تحریم بی‌پایان، منم ایران....

به این فکر میکنم که همه آخر پیر میشدن و میمیرن و هیچ زیبایی پایدار نیست و مهم تر از همه اینه که آدم اخلاقش چطوره. چقدر مهربونه. چقدر یه چشم بقیه محترمه. و اینکه تونسته آدم مفیدی باشه. بعد ترا اینکه همسر خوبی بوده. مادر خوبی تونسته باشه و بچه های شاد و انسان هایی تربیت کرده که به درد جامعه بخورن. فقط آدمای سطحی نگر به زیبایی اهمیت میدن و اونو مقدم به همه چیز میبینن. و گرنه شما از آدم های دنیا دیده و سن بالا بپرس ظاهر چقدر مهمه.؟قطعا میگن که آدم خوبه به ظاهرش برسه و آراسته باشه ولی ظاهر هیچ چیز نیست و آدم نون قلب شو میخوره و زندگیش بر اساس باطن و تینتش رقم میخوره 

🌱