felfl مدیر استارتر عضویت: 1402/04/12 تعداد پست: 1766 عنوان شوهرم رفته چت مختلط 261 بازدید | 28 پست حوصله ندارم باهاش بحث کنم نمیدونم اصلا بهش چی بگم از صبح تا شب نیست شبم میاد بجای حرف زدن و وقت گزاشتن بامن کلن ت گروه ها کانالاش میچرخه و چت میکنه الانم رفته ت یه گروه چت مختلط 😐 یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته 1404/06/09 | 01:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اسارین عضویت: 1402/11/04 تعداد پست: 933 وااخب توهم برو بهش غی مستقیم بگو رفتم توی گروه چت پسرا ببین واکنشش چیه من رئالی نیستم ! من عاشق رئالم🤍شاید عاشق رئال باشم ، اما برای پرسپولیس میمیرم ❤️
felfl مدیر استارتر عضویت: 1402/04/12 تعداد پست: 1766 خب توام بایه چیز خودتو سرگرم کن همین نینی سایت خب مهم نباشه رفته گروه مختلط !ت خونه بابام با گوشیم سرگرم بودم پچرا شوهر کردم یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته
1363وفا عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 6590 شوهرم دوتا گروه صیغه یابی فالو کرده تو تلگرام.الان خوابه دوست دارم تف بندازم تو صورتش
felfl مدیر استارتر عضویت: 1402/04/12 تعداد پست: 1766 یعنی یه شب نمیشه مردا گند نزنن واقعا خیر سرم حاملم زندگیم شده جهنم یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته
felfl مدیر استارتر عضویت: 1402/04/12 تعداد پست: 1766 شوهرم دوتا گروه صیغه یابی فالو کرده تو تلگرام.الان خوابه دوست دارم تف بندازم تو صورتش 😳 یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته
علی_علیزادگان عضویت: 1400/11/11 تعداد پست: 2093 خب توام بایه چیز خودتو سرگرم کن همین نینی سایت این مشکل استارتر نیست که سرگرمی ندارهمشکلش رفتار اشتباه همسرشونه
felfl مدیر استارتر عضویت: 1402/04/12 تعداد پست: 1766 این مشکل استارتر نیست که سرگرمی ندارهمشکلش رفتار اشتباه همسرشونه با چه زبونی حالیش کنم واقن منم نیاز به حرف زدن شنیده شدن دارم یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته
علی_علیزادگان عضویت: 1400/11/11 تعداد پست: 2093 وااخب توهم برو بهش غی مستقیم بگو رفتم توی گروه چت پسرا ببین واکنشش چیه بیخیالداستان میشه واسش
شاهتوت۰۰۰ترررش عضویت: 1396/10/27 تعداد پست: 4416 خیر سرم حاملم زندگیم شده جهنم حق داری،ولی استرس و جنگ اعصاب برات خوب نیست،بچه هم گناه داره،میدونی که مردا درست بشو نیستن،هررررگز ✌
felfl مدیر استارتر عضویت: 1402/04/12 تعداد پست: 1766 حق داری،ولی استرس و جنگ اعصاب برات خوب نیست،بچه هم گناه داره،میدونی که مردا درست بشو نیستن،هررررگز روزی نیست که بخودم لعنت نفرستم چراااا ازش باردار شدم یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته
علی_علیزادگان عضویت: 1400/11/11 تعداد پست: 2093 با چه زبونی حالیش کنم واقن منم نیاز به حرف زدن شنیده شدن دارم بخدا چی بگمنمی دونممتأسفانه…