2777
2789
من ۱۸ اون ۲۴

اون ظاهرش ۲۴ باطنش از این پیر مرد ۹۸ ساله های هیز مریضه

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

یکی ازدلایل عمده اینکه روابط خارج از عرف رو اشتباه می دونند، همینه.

حالا روشنفکران طرفدار آزادی جواب بدن.

اینجا در هر صورت و در هر انتخاب دختر ضربه بزرگ رو میخوره.

یا روحی یا جسمی و روحی.

دختر گلم لطفا ازش فاصله بگیر.

بعد از رابطه دردت صدبرابر میشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو جدی زنت که نیستم که بگم با شوهرم نخوابم میره حق داره تو دوستمی پس اگه قراره بخاطر اینچیزها بری بهتره که بری 

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

الان مریضیای جنسی زیاد شده ..فردا زگیل و تبخال و ...زدی نیای بگی چطور درمان کنم ،اونی که رابطه میخواد تو،هم پا ندی میره با یکی دیگه خاطرت جمع 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
ماشالله چ خوش اشتها

والا شوهر ادم اینحرفها نمیزنن به زناشون بعد پسره پررو مزلف دوزاری اومده اینجوری گفته 

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

ببین خواهرم اینجور پسری بدرد نمیخوره و فقط میخاد رابطه داشته باشه دختریت رو بگیره هزار تهمت بزنه و آبرود ببره و ولت کنه و بره و دور از جونت فردا کسی صاحبت نمیشه 

من ۵سال نامزدی بودم دانشگاه بودم نامزدی بودیم میومد شهری که دانشگاهم باهم می‌رفتیم رستوران غذا می‌خوردیم یا یه مکان گردشی رو می‌رفتیم تو همون شهر ..هیچ وقت با اینکه نامزد بودیم و نشون کرده هم بودیم حتی به زبون نیاورد رابطه جنسی میخام چون قصدش ازدواج بود نه چیز دیگه 

پسری ازت رابطه خواست قیدش بزن اما قید آبرو و شخصیت خانوادتو نزن 

سلام 

یه مشاور میشناسم فقط بدرد کسایی میخوره که نمیتونن زیاد برای مشاوره هزینه کنند از طرفی دنبال یه مشاور خوب هستن!

ایشون خیلی با انصاف هستن و شرایط خیلی خوبی رو برای کسایی که مشکل مالی دارند فراهم میکنن در کل هوای مراجعه کنندهاشون رو دارند.

از طرفی کلی رضایت تو کانال رضایت مندی شون هست 

گفتم این طوری منم کمکی کرده باشم چون تو این سایت خیلی ها شرایط مشاوره حضوری رو با این هزینه ها ندارند

ایدی رو بیکا P_z_314_70

ایدی تلگر ام consultation4