2777
2789
عنوان

فهمیدم شوهرم فیلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 39 پست
خیلی شوهرت بیشعور و روانی و کثافت بوده من الان به جای تو دارم دیونه میشم

به خدا دارم دیوونه میشم توی کمتر از یکماه همه ی موهام ریختن از استرس فشار عصبی هرکی میبینه شوکه میشه 

وزن کم کردم نمیدونم چیکار کنم دیگه 

همش میگم چرا اینکارارو میکرد اللن که جدا شدیم میگم نکنه میخواسته منو اذیت کنه یا واقعا نشون کسی میداده اخه چرا باید موقع دعوای زن وشهری ادم فیلم بگیره یا مثلا وقتی بیمارستان ثودم 

خب چرا می‌ترسی بالاخره یه زمانی شوهرت بوده اگه بخواد با اون فیلم تهدیدت کنه یا پخشش کنه آبروی خودش م ...

عزیزم این ادم نه ابرو داره نه عقل درست حسابی اصلا ناموس و غیرت سرش نمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دوستم فهمیدم شوهرش فیلم گرفته بعد وفتی میخواست طلاق بگیره ب قاضی گفت ازش تعهد گرفت اگه فیلم ازش پخش شد شوهرشو ب عنوان مجرم میبرن و ایشون باید فیلمو پاک کنه واگه داخله فلش هست پاکش کنه درکل قاضی ازش تعهد گرفت 

نگران نباش شمامیتونی بگی وتعهد بگیری

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

شکایت کن ازش چجوری فهمیدی ؟به کسی نشون داده؟

بیین موقعی که بیمارستان بودم خودم دیدم فیلم گرفت بعد میگفتم شاید یااریه یا واسه شوخیه ولی فهمیدم میخواد بره بگه اره زن من خودشو کشته بخاطر من 😐 

یا بعد عروسی توی دعواها جلو چشم خودم فیلم میگرفت ولی بعد بهش میگفتم پاکشون کن پاک نمیکرد فکر کنم میریخت رو لپ تاپ فکر کن از کتک خوردنم فیلم میگرفت 

حالم بهم میخوره بهش فکر میکنم همش میگم چرا چرا چرا 

مورد سوم شک دارم اطرافیان به گوشم رسوندن که بی غیرته و... و بعید میدونم