2777
2789

خانوادم خیلی براشون مهمه که کسی میخواد خواستگاری چقدر پول داره چندتا ماشین داره ماشنینش چیه خونش کجاست ویلایی با نه 

و اگر طرف بیاد بگه پراید دارم با یک خونه اجاری درجا رد میشه اما کسی که بیاد بگه 2 تا ماشین دارم مثال یکی دنا یکی شاهین و 1 خونه ویلایی اگر مشکلی پیش نیاد قبوله خواهرم یکی رو دوست داره طرف یک دونه پژو پارس داره و میخواد بیاد خاستگاری خواهرم که اگر مامان بابام بفهمن ردش میکنند چکار کنیم 

اسم : آهو.                                                                 سن : 27.                                              د.               شغل : بیکار.                                                         متاهل هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالته؟

27

اسم : آهو.                                                                 سن : 27.                                              د.               شغل : بیکار.                                                         متاهل هستم

فقط پول مهمه؟

برا خانواده من بله

حالا ماشین بابات چیهوضع مالیتون چجوره

خوبه عالی عالی نه 

2 تا خونه داریم 1 ماشین تارا

هرچند که معیارهای خیلی مهم تری هم وجود دارن اما متاسفانه واقعیت جامعه اینه که حق با خانواده ت هست. درسته که پول خوشبختی نمیاره اما بی پولی صددرصد بدبختی میاره و خانواده ت هم اینو میدونن 

خوبه عالی عالی نه 2 تا خونه داریم 1 ماشین تارا

اگه خونه ها با هم بالای ۱۵میلیارد قیمتشونه

خق دارن

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

اگه خونه ها با هم بالای ۱۵میلیارد قیمتشونهخق دارن

نه فوق فوقش 7 6 میلیارد