2777
2789
عنوان

خانما دارم سقط میکنم

180 بازدید | 16 پست

16هفته ام بچم تو شکمم ریه هاش آب آورده  قلبش ایستاده بیمارستانم تا الان دوبار قرص دادن بهم از ساعت پنج خونریزی خاصی هم اصلا ندارم چیکار باید کنم روشی بلدید تجربه دارید راحت تر سقط بشه کیا تجربه سقط تو این هفته هارو دارن خواهش میکنم راهنمایی کنید نگرانم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بچه منم توهفته ۱۲ ایست قلبی کرد بیمارستان دهنمو سرویس کرد هی قرص زیرزبونی وفشاروفلان اخرشم شب تاصب توبیمارستان جون دادم بعدش بردنم اتاق عمل کورتاژ کردم چون اصلا نتونستم طبیعی بچه رو دفع کنم باقرص

الهی بگردم خدا بهت صبر بده عزیزم 

تجربه که والا 

قرص ها رو واژینال بذار 

زیر زبونی فایده نداره کش پیدا میکنه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

اصلا تا ده روز هیچ کاری نکن 

2 صبحانه تخم مرغ محلی با یک قاشق روغن حیوانی بخور 

3 اصلا سردیجات نخور اصلاااا لب هم نزن 

4 خروس بکشین یه ذره اندازه کف دست گوشت بزارین زود پز تا بپزه با زعفرون و برنج زیره دار بخور روش هم یکم روغن حیوانی بزن

5 دل و کمرت ببند 

6 حموم نرو تا ده روز

7 مرتب دراز بکش 

8 گرمی جات بخور 

9 دمنوش آویشن و بابونه و زیره بخور 

10 کمرت چسب کمر بزن 

11 کاچی بخور

دستورش 

از اینترنت بگیر

یا 

ما ادویه 40 گیاه کاچی از عطاری میگیریم ک کرمانی ها اینو دارن شهرای دیگه نمیدونم 

ارد برنج تفت میدی این ادویه رو هم میریزی 

گاوزبون و بابونه دم کرده ابکش میکنی میریزی داخلش 

بعد روغن حیوانی و گردو میریزی با نبات 

میزاری تا به غلظت مناسب برسه و قل بخوره 

خوااااهش میکنم مراعات کن

نگران نباش همونجا تو بیمارستان خوبه ... الهی لگردم چه سخته خدا به دلت نگاه کنه بهت صبر بده عزیزم. خیلی ناراحت شدم💔 میگن زردچوبه یک قاشق غذا خوری با اب اگر بتونی بخوری باعث میشه درد نداشته باشی. زردچوبه میگن کورکومین داره ضد درده. 

من۲۵هفته بچمو از دست دادم سزارین شدم خیلی سخته مواظب خودت باش افسردگی بعدش از پا درت نیاره من بعداز یکسال و خورده ایی هنوزم افسرده و غمگینم

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
عزیزم بچه منم توهفته ۱۲ ایست قلبی کرد بیمارستان دهنمو سرویس کرد هی قرص زیرزبونی وفشاروفلان اخرشم شب ...

سلام عزیزم،  بابت اتفاقی که براتون افتاده ناراحت شدم، انشاالله خدا دوباره یه بچه ی سالم بهتون عطا کنه. میخواستم بپرسم شما توو بارداری آسپرین مصرف میکردید؟

سلام عزیزم، بابت اتفاقی که براتون افتاده ناراحت شدم، انشاالله خدا دوباره یه بچه ی سالم بهتون عطا کن ...

سلام عزیزم ممنونم ن گلم مصرف نکردم ینی دکترنگفت بعدش من ۸ هفته ک رفتم سونوگفت جنین برادیکارد هست گفتم ینی چی گفت ضربان قلب ضعیفه استراحت کن شاید درست شه ولی ب احتمال ۹۰ درصد نمیمونه ک نموند