2777
2789

متنفرم ازشون هم از خودشون هم از رفتاری که مادرم کرده که من ازشون متنفری بشم 

ایشالا برم دانشگاه شهر دیگه سالی یکبار توف نندازم تو صورتشون 

متوجه نشدم. اونا تصادف کردن مقصر شمایی

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خالتو دوس داری؟

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا....🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

اره میگن روی تو بد بوده صبح دیدیمت

زنگ بزن هر چی از دهنت در می یاد بگو اخرشم بگو دیگه نمی خوام ببینمتون چون از طالع بد خودتون تصادف کردید و انرژی منفی خودتون به زندگیم وارد نکنید البته باید خیلی شجاع باشی ما مامانمون یاد داده بزرگ تر گاو هم باشه باید احترامشو حفظ کنیم