2777
2789

اولا با احترام به همه خانم هایی که جدا شدن و اینکه از ته دلم بهشون افتخار میکنم که جسارت اینو داشتن که اشتباهشونو ادامه ندن 🙏🏻🙏🏻

ولی جهت غیبت و این داستانا بخوام بگممم کهههه😂😂

تو چنل کراش یابی شهرمون کیسایی که دنبال خانم بیوه و مطلقه هستن میگن که بقیه خانوما به بلوغ فکری نرسیدننن 😬😬😬 الان شات میزارم ...

سخته ولی میتونی ... آسون مال قصه هاست (:

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درووووغ میگن پدرسوخته ها 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

دروغ میدن

به حساب خودشون میگن دردسرش کمتره

اینقدر بی‌شرمانه فکر میکنن... 

خانم هایی که تونستن از قفس خودشونو رها کنن و آسمون و برای پرواز انتخاب کنن

خانم های محترمی هستن

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

به شخصه اگه اتفاقی از ی خانمی برای ازدواج خوشم بیاد و بعد بفهمم بیوه یا مطلقه هستن اصلا پا پس نمیکشم. بنظرم هر کاری من جمله امر ازدواج ممکنه به دلایلی به شکست بیانجامه اما ازدواج مجدد میتونه ی حیات دوباره باشه. بنابرین برای من هیچ فرقی نداره. شعار نمیدم اصلا

خانما چرا نظر خودتون به همه ربط میدید اتفاقا بعد طلاق به شدت سطح توقع خانم ها بالاتر میره والا اصلا هم احساس ضعف ادمو نمیگیره چه ضعفی اتفاقا ادم احساس پیروزی میکنه که با یه ادم بیخود نمونده و خودشو نجات داده .شوهر داشتن هنر نیست که حالا نبودنش باعث احساس ضعف بشه 😐😐والا تاپیک هایی که اینجا دیدیم و خانمایی که با خیانت و بداخلاقی و زورگویی و بددهنی و کثافت کاری های شوهرشون می سازن اونا ضعفشون بیشتره

اینو ادمین میزاره نپرید ب من بگید پسری فلان 😂  دخترم کاملااا و قطعا ولی در دفاع از مردا میگم اینجا زامبی باشی احترامت بیشتره تا مرد 

سخته ولی میتونی ... آسون مال قصه هاست (:

خانما چرا نظر خودتون به همه ربط میدید اتفاقا بعد طلاق به شدت سطح توقع خانم ها بالاتر میره والا اصلا ...

بنظم خانمهایی که تجربه طلاق رو دارن در درجه پختگی بیشتری از این حیث قرار دارند و بدین جهت قطعا دقیقتر و حساستر و پر توقعتر از ازدواج اول عمل میکنن که خود این امر میتونه شانس موفقیت ازدواج دوم رو بالا ببره