مادر۳تاوروجک مدیر عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 2972 عنوان جراح بینی فرزاد نیکو سرشت کسی میشناسه | مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 21 پست خواهش میکنم اگه میشناسید بگید راضی هستید یا نهفردا وقت مشاوره دارم باهاش 1404/06/08 | 23:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lantarani عضویت: 1397/12/21 تعداد پست: 6012 اره رفتم خیلی خوشم اومد نزدیک به ۱۰ نفر عملی اونجا بود برای برداشتن تامپون و تعویض چسب خیلی خوش فرم ... انشالله عزیزم عمل کردی بگوبعهم چجور شدی منم دوستدارم عمل کنم
آرتمیس_خانوم عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 2377 اره رفتم خیلی خوشم اومد نزدیک به ۱۰ نفر عملی اونجا بود برای برداشتن تامپون و تعویض چسب خیلی خوش فرم ... سلام عزیزم، پیش ایشون رفتید مشاوره هزینه جراحی رو چقدر گفتن و اینک بینیتون گفتید انحراف داره، الان مشکل تنفسی دارید؟ من بینیم انحراف داره ولی مشکل تنفسی ندارم برا همین دودلم برای عمل کوله باریست، پر از هیچ که بر شانه ماست...
مادر۳تاوروجک مدیر استارتر عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 2972 سلام عزیزم، پیش ایشون رفتید مشاوره هزینه جراحی رو چقدر گفتن و اینک بینیتون گفتید انحراف داره، الان م ... بله دیروز رفتم برای مشاوره۵۵ خود دکتر میگیرن ۱۰ تومن هم کلینیکبینیم انحراف و مشکل تنفس هم داره که دکتر گفت همشون رفع میشهانحراف بینی رفته رفته باعث گرفتگی بینی میشه منم تازگیا بدتر شدم دیگه غیر قابل تحمله
آرتمیس_خانوم عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 2377 بله دیروز رفتم برای مشاوره۵۵ خود دکتر میگیرن ۱۰ تومن هم کلینیکبینیم انحراف و مشکل تنفس هم داره که د ... آدرس دکتر رو میدید لطفاممنون ک جواب دادید کوله باریست، پر از هیچ که بر شانه ماست...
مادر۳تاوروجک مدیر استارتر عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 2972 آدرس دکتر رو میدید لطفاممنون ک جواب دادید تهران .فلکه دوم صادقیه.بلوار ایت الله کاشانی.بعداز اباذر،پلاک ۷۷،ساختمان آرمیتا، طبقه۲،واحد۶
مادر۳تاوروجک مدیر استارتر عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 2972 سلام ، عزیزم عمل کردید به سلامتی ؟ راضی هستید ؟ نه عزیزم چندماه عقب انداختمولی همین دکتر مد نظرم هست