شوهرخواهرم تازه فوت کرده . چشمام باز مونده هنوز تو شوکم نمیتونم باور کنم . خواهرم بخاطر بچه هاش به روی خودش نمیاره جلو اونا کاملا عادی رفتار میکنه من میرم خونه مامانم اونارو میبینم میام خونه فقط میشینم به گریه خدا جونم قربون حکمت و بزرگیت برم من که اوم مذهبی نیستم ولی این بلا چی بود سر ما آوردی مگه ما چقدر طاقت داریم ؟؟؟؟ ما جواب این بچه هارو چی باید بدیم هنوز خیلی زود بود واسه یتیم شدنشون خداااااااا
این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید
همسایه ما طفلی پای تلویزیون به یک لحظه قلبش وایساد و تموم
روح تموم کسایی که دنیا رو ترک کردن شاد
زندگی جای قشنگی نیست واقعا
از زخمهای گذشتهتون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شدهاند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدا فقططط صبر بده به دلتون، امیدوارم اوضاع بهتر بشه
گرچه میفهمم نداشتن پدر برای اون بچه ها هیچوقت بهتر نمیشه...
نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست! زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همهی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨ 1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن 2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید 3. آقایون درخواست ندن ❤️🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمیتوانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)
همسایه ما طفلی پای تلویزیون به یک لحظه قلبش وایساد و تموم روح تموم کسایی که دنیا رو ترک کردن شاد زند ...
تا ابد دلم نمیخواد بچه دار بشم . هر بار یه بهانه واسه بچه نداشتن واسه خودم درست می کردم حالا بچه های خواهرمو میبینم واسه تحمل این درد هنوز خییییییلی کوچیکن 😭 لعنت به این دنیا
این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید