2777
2789

چیکار میکنین ؟ 

به زور نفس می کشم 

به زور تحمل میکنم 

و یه کلام به زور زندگی میکنم 

به خاطر مشکلاتی نتونستم به موفقیت برسم و هر روزم شده سرکوفت شنیدن‌

مشکلاتم باعث افسردگیم شدن 

فقط باید بگم بعضی آدما خیلی کودن و بی رحمن.. 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

ساکت میشم طرف خودش بس کنه

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

ساکت میشم طرف خودش بس کنه

کار من از ساکت شدن گذشته 

سال ها سکوت کردم و نتیجش سوء استفاده از سکوتم بود  

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کار من از ساکت شدن گذشته سال ها سکوت کردم و نتیجش سوء استفاده از سکوتم بود

آره بعضی موقع هام هم سو استفاده میشه دیگه

چ بگم والا

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

آره بعضی موقع هام هم سو استفاده میشه دیگهچ بگم والا

متاسفانه من همیشه سوء استفاده شده 

چون زیادی سرم به کار خودم بوده 

چون زیادی مهربون بودم 

چون زیادی ساده بودم و هر کسی هر چی گفت باور کردم 

دقیقا میفهمم

واقعا واقعا نمیدونم چیکار کنم که آروم شم .. امروز کامل بدن درد داشتم از شدت ناراحتی 😔

سلام ابجی اجازه هست بهتون درخواست دوستی بدم؟

سلام عزیزم بفرمایید