2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سه سال پیش یه لنز خریدم نود تومن تا پارسال کار کرد بدون هیچ پارگی ، خودمم اخرش انداختمش چون دیگه از رنگش خسته شدم

تنفر بعضی وقتا آدم رو روانی میکنه ... مثل خودم که فقط یه پله دیگه تا روانی شدن نیاز دارم .

من سه سال پیش یه لنز خریدم نود تومن تا پارسال کار کرد بدون هیچ پارگی ، خودمم اخرش انداختمش چون دیگه ...

چشمت ضعیف تر نشد ؟

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

نه بابا سالانه داره، فصلی داره، روزانه هم داره خیلی ام اوکیه فقط مراقبت هاشو باید انجام بدی خراب نمی ...

چشم رو ضعیف تر نمیکنه ؟

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

نه بابا سالانه داره، فصلی داره، روزانه هم داره خیلی ام اوکیه فقط مراقبت هاشو باید انجام بدی خراب نمی ...

مثلا برم دکتر چه قیمتی میشه 

یه سوال شما اون سال با ۳۰هزار تونستین حسابداری بیارین ؟؟؟

با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍
یه سوال شما اون سال با ۳۰هزار تونستین حسابداری بیارین ؟؟؟

من اون سال پشت کنکور موندم و مهندسی صنایع آوردم با معدلم مهندسی صنایع رو بالا حسابداریا زده بودم ولی فکرکنم حسابداری ام میاوردم

من اون سال پشت کنکور موندم و مهندسی صنایع آوردم با معدلم مهندسی صنایع رو بالا حسابداریا زده بودم ولی ...

با اینکه دولتی آوردی چجوری تونستی باز کنکور بدی؟؟محروم نشدی؟

با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍