2777
2789

اول از همه بگم من خودم خیلی دوست دارم عروسی بگیرم

پدر شوهرم برای برادر شوهرم هم خونه خرید هم عروسی گرف ولی نوبت بما ک رسید هیچ کاری نکرد شش ماه بعد عقدم پدر مادرم جدا شدن و منم اومدم پیش شوهرم 

مادر و پدرم جفتشون ازدواج کردن

و اینم بگم الان یک ساله با همسرم خونه گرفتیم داریم زندگی میکنیم وسیله هامون تقریبا کامله ولی نچیدیم هنوز وسیله دست دوم چیدم و فعلا استفاده میکنم مثل خونه مجردیه

خانواده شوهرم همشون با ما قهرن ولمون کردن پدر خودمم خانومش دوست نداره با من رفت آمد کنه و اونم قهره

اینجوری بگم دو تا بی کس کار گیر هم افتادیم شوهرمم باباش داماد شده و نمیتونست اونجا بمونه برا همون خونه گرف که پیش هم باشیم

حالا با این شرایط عروسی بگیریم و دعوتشون کنیم؟

چون هیچ مراسمی ن

داشتم من 🙂🙂

این تاپیک رو یبار دیگه زدم ولی هنوز نتونستم تصمیم بگیرم دلم خیلی گرفته مثل آدم هم عروس نشدم 😔

عروسی هم بگیریم نمی‌دونم خانواده شوهرم و پدرم میان یا نه 

باشد که زندگی با تو همان کند که تو با دیگران کردی...🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دوست داری مراسم بگیری لباس عروس بپوش داخل خونه های سنتی فقط کسانی ک دوست داری دعوت کن جز پدرت و خانواده شوهرت چون نمیان بعد ناراحت میشی 

باهم زندگی کنین بدون اینا والا

خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺
آخییی عزیزمشما بگیرید اونها نیومدن هم نیان والا به خدا از خداشون بایست باشهبرای دل خودت بگیرباقی فام ...

انقد دلم گرفته چرا سرنوشتم انقد تلخ بود حسرت لباس عروس هم بدلم موند

عزیزم دوست داری مراسم بگیری لباس عروس بپوش داخل خونه های سنتی فقط کسانی ک دوست داری دعوت کن جز پدرت ...

کاش منم مثل بقیه ذوق و شوق عروسیمو داشتم نه که مثل چی سگ دو زدم جهیزیمو خودم خریدم آخرم حسرت یک مجلس بدلم موند 😭

انقد دلم گرفته چرا سرنوشتم انقد تلخ بود حسرت لباس عروس هم بدلم موند

بگیر واسه دل خودت به نظرم 

من بودم میگرفتم 

من هم از فامیل شانس ندارم ولی نمیذارم خوشی هام رو خراب کنن 

دوست و آشنا ندارین بیان؟

خودت لباس بگیر 

یه جشن خیلی کوچیک لب دریا بگیر به جای هزینه تالار و...

من بودم فقط در حدی که یه لباس عروس بپوشم و عکس بگیرم عروسی نمیگرفتم با این شرایط که گفتی

شرایط خیلی بدیه خودم و شوهرم کار کردیم وسیله هامون و خریدیم ولی کاش میشد مجلس هم بگیرم همه دوستام بهترین عروسی گرفتن من هیچی

بگیر واسه دل خودت به نظرم من بودم میگرفتم من هم از فامیل شوند ندارم ولی نمیذارم خوشی هام رو خراب کنن ...

چرا هستن اونقدر که بیان منم دعوت میکنم خانواده شوهرم و خودمو ولی میترسم نیان دوست داشتم منو شوهرم خانواده داشتیم تو این شرایط همراهیمون میکردن ولی حیف 

خوشبخت بشی ایشاالله عزیزم مبارکه پیشاپیش😘🩷

فدات شم مهربون 

حالمو خوب کردی آخه به هر کی گفتم گفتن والا شما یکساله تو ی خونه این مادر پدر هم ندارین عروسی گرفتنتون چیه🙂

فدات شم مهربون حالمو خوب کردی آخه به هر کی گفتم گفتن والا شما یکساله تو ی خونه این مادر پدر هم نداری ...

قربونت 

به حرف مردم هیچ وقت توجه نکن 

فردا که حسرت شد میگی کاش گوش نمیدادم 

فقط برای قلب خودت زندگی کن نه دهن مردم 🩷

کاش منم مثل بقیه ذوق و شوق عروسیمو داشتم نه که مثل چی سگ دو زدم جهیزیمو خودم خریدم آخرم حسرت یک مجلس ...

عزیزم بعضی وقتا اونچیزی ک میخواییم نمیشه میتونی لباس بپوشی عکس بگیری ک تو دلت نمونه ک اینکه با شوهرت ی مسافرت دو نفره خفن برید 

خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺