2777
2789

۸ماهه نامزدیم و شوهرم میخاد خونه ای که قبلا داشت رو عوض کنه یدونه نزدیک تر بگیریم اون دوره 

حالا اونو گذاشتیم فروش چون ملک راکده کسی نمیخره فعلا😔

حالا هم بابام هم مامانم هر سری نامزدمو میبینن میگن خونه چیشد زود عروسی کنید برید 

انقد بهم استرس دادن با ترس و لرز امتحان ترم آخر دانشگاه رو دارم میگذرونم😭😭

حالم خیلی بده 

انگار ما خوشمون میاد ویلون سیلون باشیم 😢

حالم خوب نیست دعا کنید زود خونه مون بفروش بره عروسی کنیم بریم❤️🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر قشنگم درک میکنم خیلی سخته فشار از سمت پدر و مادر تو این شرایط 

ولی حداقل اش اینه شما مثل اونا فکر نکنین اصلا دیرتر برید سرخونه زندگیتثن چی میشه ؟؟؟این گوش در اون یکی دروازه 

این روزارو برای خودتو نامزدت سخت نکن 

ذهن خودتو که میتونی مدیریت کنی!به این فکر کن این مسئله اثرش تو پنج ساله اینده ات کجاس؟؟؟اگه اثری نداره بیخیالش شو و غصه نخور دیریا زود میرین دیگه 

دختر قشنگم درک میکنم خیلی سخته فشار از سمت پدر و مادر تو این شرایط ولی حداقل اش اینه شما مثل اونا فک ...

آخه نمیدونی که شما هر روز بحث داریم انقد گفتن میگم نکنه چیزی می‌دونن من نمیدونم نکنه دیر خونه بفروش بره و....

آخه نمیدونی که شما هر روز بحث داریم انقد گفتن میگم نکنه چیزی می‌دونن من نمیدونم نکنه دیر خونه بفروش ...

نه مهم اینه که خونه رو داره خودت فکر کن چه اتفاقی میخواد بیافته؟؟لزوما همیشه پدرمادرا درست نمیکن شما تحصیل کرده ای قطعا باید دیدت وسیع تر باشه اصلا الان نه شش ماه دیگه فروش بره به اون طفلی هم گیر نده اونم در تلاشه غر و دعوای شما چیو درست میکنه؟باعث میشه مشتری پیدا شه؟؟نه فقط باعث میشه یه مشتری زیرفیمت اومد قبول منه که این به ضرر شماهم هیت باهیال راحت بگردین خودتونم اذیت نکنین یه بار هم خانواده رو توجیح کن .یا حتی اگه خییییلی شرایط سخته و اصلا نمیتونی صبر کنی یه مدت برید مستاجری تا مشتری پیداشه و سرفرصت خونه رو عوض کنین