2777
2789

۲۳ سالمه هنوز پشت کنکوری ام هیچی گوهی نشدم این سالها الانم سردرگمم حیرون بخاطرر بابام میترسم همش استرس و اضطراب دارم چون توی این سالهاا بخاطر خیانتش مارو کلی عذاب دادد روح و روانمون پودر شددد رفت

بابامم که ۸ ساله با زن شوهردار رابطه داره آبرومو بردد 

مامانمم هم یه داداش داشت که موقعی بچه بوده مرده الانم تک فرزنده

هیچ فامیل درجه یکی ندارم که اگه بمیرم سر قبرم گریه کنن حتی😭 

پول ندارم اون خونه ای میخواموو بسازم برای خانواده ام😔😔 دو تا خواهر کوچیکتر دارم 

هیچ دوست و رفیق خوب هم ندارم همشون دو رو و بدجنس🥲باهاش قطع ارتباط کردم

حتی خوشگل هم نیستم و شرایط ازدواج کردن هم ندارم

حتیییی حال روحیم هم خوب نیست داغونم خصوصاا توی این چند سال😔

فقط فقط تنها چیزی که حالمو بهتر میکنه رسیدن به اون رشته ای هست که میخوام 

چون خیلی چیزا رو تجربه کردم دیدم حالم اصلا خوب نیست باهاشون 

حتی ماشینی که میخواستمو دارم اماااا حالم خوب نیست همش حسرت نرسیدن پزشکییی قلبمو به درد میاره🥲😔 دو سه نفر توی یکسال اخیررر ندیده و نشناخته بهم گفتن تو پزشکی مبخونی؟ منم با شرمندگی گفتم نه🥲 برام عجیب بود که چرا بقیه که غریبه ان  و منو نمبشناسن اصلا باید فکر کنن من پزشکی میخونم 😔 نمی دونم باید چیکار کنم همه به یه جایی رسیدن ولی من هنوز انگاری ۱۸ سالمه و کلاس دوازدهمم و کنکور دارم و هیچچچ پیشرفتی نکردم

به چه امید زنده باشم اخه

خیلیا میگن برو سر کاررر اخه توی شهر کوچیکی که همه همدیگه رو میشناسن بعدم با اون گندکاریای بابام چطورر برم توی اجتماع بخداا توی همین فامیل هر جا رفتم نیش و کنایه زدن به یه طریقی

بعدم علاقه ندارم دلم میخواد زمانی وارد اجتماع بشم که جایگاه خوبی داشته باشم 

من باشم یه رشته ای میرم بعد توی اون رشته خودم رو بهتر میکنم اگر هنوز عطش پزشکی داشتم برمی‌گردم دوبار ...

شهر خودم که رشته های الکی داره اونم ازاد و پیام نور

شهر دیگه هم بخوام برم سختمهه چرا چون روح و روانم بخاطرر اینکه رشته ای میخوام نیست داغونه کلی هم آدم اذیت میشه توی خوابگاه و رفت و امد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این همه از کمبودها گفتی میشه ۵تا از نعمت هایی که خدا بهت داده رو بنویسی برای خودت ؟اگه هر روزاین مشکلاتو تکرار کنی وبگی به فکر چاره نمی افتی .تلاشتو بزار برای درس خوندن با اراده قوی .شما اول راهی حتما موفق میشی در کنارش اگه میتونی کارکن به حرف مردم راجع به بابات توجه نکن گناه اون گردن شما نوشته نمیشه .بودن بچه هایی که خانواده خوبی نداشتن ولی موفق شدن انیدوارم شما یکی از شایسته ترین افراد جامعه باشید