2777
2789
عنوان

اونایی ک درباره پیانو میدونن🤔

82 بازدید | 15 پست

هزینش چجوریه خیلی زیاده؟؟

یادگیریش سخته؟

کلا از بین گیتار وپیانو کدومو انتخاب میکنید؟

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

آره خب هم سازش گرونه هم جلساتش

نیم ساعت میاد خونه  ۷۰۰

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه وضعیت مالی خوبی داری پیانو من خودم به شخصه خیلی دوست دارم اما چون قیمت پیانو بالا هست نمیتونم بگیرم 

ولی گیتار هم ساز خیلی خوبی هست 

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد ریاضی را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

پیانو صداش قشنگ تره ولی هزینه اش بیشتره و همه جا نمیشه برد(ارزون هاشم هست مثل ارگه ولی صداش در حد گرون تر ها نیست)

گیتار یادگیریش راحت تره،همه جا هم میتونی ببری،ولی صداش در حد پیانو نیست

پرستیژ پیانو یچی دیگس... میتونی با ارگ شروع کنی

لایک نکن.....🌱.الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم...

آره خب هم سازش گرونه هم جلساتشنیم ساعت میاد خونه ۷۰۰

🤦‍♀️ای چقدر گرون

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

گیتار سریعتر یاد میگیری اگه آدم با حوصله ای نیستی سمت پیانو و ویولن نرو

اره واقعا ادم با حوصله ای نیستم ولی پیانو تو دلم یچی دیگسس🥲🥲🥲

اگه وضعیت مالی خوبی داری پیانو من خودم به شخصه خیلی دوست دارم اما چون قیمت پیانو بالا هست نمیتونم بگ ...

نمیتونم بگم وضعیت مالی خوبه برا پیانو فقط میتونم در حد ۳۰ ۴۰ هزینه کنم اونم با فروش طلام🤦‍♀️

و اینک فکر نکنم پیانو این قیمتی گیرمم بیاد🥲

پیانو صداش قشنگ تره ولی هزینه اش بیشتره و همه جا نمیشه برد(ارزون هاشم هست مثل ارگه ولی صداش در حد گر ...

دقیقا چقدر خوب حرف دلمو زدی

من هرکاری هم کنم پولشو جور کنم همین ک نمیتونم ببرم جایی همراه خودم خودش باگ بزرگیه🥲🤦‍♀️

پیانو صداش قشنگ تره ولی هزینه اش بیشتره و همه جا نمیشه برد(ارزون هاشم هست مثل ارگه ولی صداش در حد گر ...

دقیقا هرچی فکر میکنم صدای پیانو درحد گیتار نیس😭💔

پرستیژ پیانو یچی دیگس... میتونی با ارگ شروع کنی

از پرستیژ بگذریم همین ک نمیتونم حملش کنم بده🤦‍♀️