2777
2789

دولتی که نمیشه

با ۱۰ هزار آزاد تهران قبول میشم؟

بزرگترین هنری که باید یاد بگیری اینه ؛توان نخواستن آنچه را که خواستنش آزارت می‌دهد...

اره

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

حالا چرا داخلی؟

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا چرا داخلی؟

بیشتر دوست دارم و حس میکنم استعداد بیشتری نسبت به مهندسیش دارم و هم اینکه ۱۰ هزار شدم 

بزرگترین هنری که باید یاد بگیری اینه ؛توان نخواستن آنچه را که خواستنش آزارت می‌دهد...

بیشتر دوست دارم و حس میکنم استعداد بیشتری نسبت به مهندسیش دارم و هم اینکه ۱۰ هزار شدم

من قبلا هم باهات حرف زده بودم قبول که میشی رااااحت

من خودمم داخلی بیشتر دوست داشتم ولی دیدم دامنه معماری وسیع تره و بیشتر میتونی کار کنی درسا هم اونقدر فرقی نداره بهتره الان بری معماری بعد برای ارشد بری داخلی

من قبلا هم باهات حرف زده بودم قبول که میشی رااااحتمن خودمم داخلی بیشتر دوست داشتم ولی دیدم دامنه معم ...

آره حرف زده بودیم 

راستش اونجوری که بیشتریا گفتن رقابت توی معماری سخت تره ولی درسته دامنه کارش بیشتره 

ولی در کل درسته زیاد فرق تدارن هر کدوم قبول شم میرم چون بقیه رشته ها رو دوست ندارم زیاد