توی کارخونه که کارش خطرناکه زنگ میزنم جواب میده ولی با دوستاشه هیچوقت جواب نمیده یا بعد چندتا تماس میره یه گوشه خلوت جوابمو میده میگه مثلا نیم ساعت دیگه میام بعد سه چهارساعت میاد .وقتی قهریم تا یازده شب خونه نمیاد با اینکه چهار کارش تمومه چندباری هم یک، دوشب اومده خونه تا اون موقع هم گوشیشو جواب نمیداده ! بعد نزدیک خونه میشد زنگ میزد میگفت گوشیم مونده بود تو ماشین! خانوادشم گفتم گفتن مرده ، یا خودت فراریش دادی درصورتی که پسرای مجردشونم تا صبح با دخترا ویلان.
حالا شنیدم از فامیل شوهرم، که دوستای شوهرم زن میبرن ویلا غلط میکنن شوهرم با اونا زیاد میگرده میترسم پسرعموی شوهرمم متاهله زن اونم گفته شوهرم باغ مست بوده زنگ زدم صدای دختر شنیدم شوهرم با اونم زیاد میگرده
چندوقت پیشم بعد یکماه رابطه داشتیم اون مایع خیلی کم بود چون بعد مدت طولانی نداشتن رابطه زیاد میشه اما برا شوهرم جوری بود که انگار تازگیا خالی شده بعد که بهش گفتم گفت که نه من اقدام میکنم یذرشو !!!اوایل ازدواج بهش گفتم دوستم شوهرش خیانت میکرده گفت خیلی ساده میشد فهمید چندروز رابطه نداشت باهاش از کم بودن اون مایع میشد فهمید که خیانت کرده یا نه منم یاد اون حرف خودش افتادم