2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کنار خانوادت و یا نزدیک به خانوادت بمون خیلی ارزشمنده 

من خیلی سختی کشیدم رفتم تهران البته همونجا هم با یه تهرانی ازدواج کردم و موندگارشدم عاشقشم بعد این همه سال هنوز و آدم قوی شدم ولی خیلییی دور از خانواده به یه زن سخت میگذره

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

نه عزیزم اذیت نمیکنن. گاها فارسی حرف زدن براشون سخته. یه مشکل دیگه هم این هست که تبریزی ها کوچه و محله هاشونو با اسم‌های قدیمی میشناسن، ولی بعدا که اسم های جدید گذاشتن رو نمیشناسن یا استفاده نمیکنن. موقع آدرس دادن اون اسمی که شخص میگه با اسم توی تابلو ها نمیخونه مهمونامون فکر میکنن اذیتشون میکنیم.(یکی از مهمونهای خودمون این مشکل واسش پیش اومده بود) ولی خب در هر شهر و روستایی، هر فرهنگی آدم خوب هم هست آدم بد هم هست.تبریزیا خیلی مهمون نواز هستن و اینکه شهر تبریز خیلی امن تر از شهرهای دیگه هست. 

چه جالب بازم از این تاپیکا خخخ شما شنیدی شهر ما مهمان رو اذیت میکنن؟ اوکی نیا میتونید تشریف ببرید استان هایی که آب معدنی ۱۰ هزار تومنی رو ۱۰۰ هزار تومن به میهمان ها قالب میکنن ، کسی که تبریز بخاد بره خودش میدونه از کجا و چطوری تحقیق کنه