2777
2789

یکم بهشون گیر بدیم تگ کنید این موارد رو

مونا تهرانی مدیر سایت که سال به سال دیده نمیشه 😂😂😂😂

نی نی یار که قربونش برم هر چی تاپیک معمولی هست رو حذف و تاپیک های دارک رو باقی می ذاره😒😒😒😒

آقا میلاد موتور سوار برنامه نویس عزیز که با سلیقه اش توی انتخاب پروفایل روی زن ها رو کم کرده و میگه قابلیتی اضافه کنیم که نمی دونم چی چی بشه در حالی که هنوز حذف تاپیک رو  نذاشته واسه ما😶😶😶🤣🤣🤣🤣

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میلاد کیست؟۵ نمره

مرد موتور سوار سایت😂😂

گفتم دیگه برنامه نویس هستن جناب

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

میلاد موتور سوار کیه؟ تگ کنید کاربریشو ببینم

میلاد رو  به انگلیسی بنویس کنارش یک بزار 

دقیقا هرچقدر درخواست حذف تاپیک برای نی نی یارها میفرستیم.انگار نه انگار...خب حداقل .تنظیماتشو یجوری درست کنید.مثلا بشه.ماهی چندتا حذف کرد....

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه

همه یک جوری داریم میگیم میلاد انگار شوهرمون هستش😂😂😂😂😂

نیومد خودت تگ میکنی

تگ من رو دور خاموش هستش

نی نی یار هم هر چی گفتم نگفت با منی یا مونا تهرانی