2777
2789
عنوان

عروسی دختر خاله امشب یعنی بود

169 بازدید | 17 پست

بچه ها. دختر خالم نامزد داداشم. بود بعد داداشم نامزدی رو بهم زد بعد از دوازدهه سال دختر خالم که مونده بود منتظرش داداشم اقدامی نکرد ازدواج کرد فقط دوروزپیش بدون سلام و علیک عکسی کارت عروسیشون فرستاد برام دعوام کرد

خدایا شکرت که دراین همه هیاهو روزگارمن هنوز آروم آرومم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی خونه خالم خونواده مو دعوت نکردن چون من دور بودم دعوتم کردن منم شرایطشون نداشتم برم خیلی هم ناراحتم رفیق بچگی‌ام بود دوست داشتم تولباس عروسیش ببینمش

مبارکه... ببخشید میشه بپرسم داداشت چرا بلاتکلیفش گذاشته بود؟؟؟ بیچاره دختره ۱۲ ماه منتظر موند

دوازده سال منتظر داداشم موند ولی داداشم همون سال اول تمومش کرد بهش گفت نمیخوامش نامزدیشون بهم خورد

دوازده سال منتظر داداشم موند ولی داداشم همون سال اول تمومش کرد بهش گفت نمیخوامش نامزدیشون بهم خورد

ان شالله هر دو خوشبخت شن. اگه صلاح دیدی اخر شب تماس بگیر عذرخواهی کن که نتونستی مراسمش باشی

بنظرم فقط خواسته رفع تکلیف کنه

رفع تکلیف کرده بود نمی دونم هدفش عکس از کارت دعوتی بوده یاخواسته نشون بده من ازدواج کردم

ان شالله هر دو خوشبخت شن. اگه صلاح دیدی اخر شب تماس بگیر عذرخواهی کن که نتونستی مراسمش باشی

ارتباط رواز اون روز که نامزد کرد قطع کرد