2777
2789

من وپارتنرم با هم درس میخوندیم وکنکور دادیم هر دومون خیلی سال بود پشت کنکور بودیم امروز رتبه ها اومد من رتبه ام به پزشکی میخوره ولی اون رتبه اش نمیخوره منم الکی گفتم که قبول نمیشم ورتبه ام رو زیاد گفتم نخواستم ناامید بشه می‌خوام حس کنه که منم باهاش درس میخونم و انگیزه بگییره من امسال به خاطر یه کاری که عمل هست مرخصی میگیرم و نمی‌رم دانشگاه ولی در کل بنظرتون کار خوبی کردم قبولین رو مخفی کردم ؟میخوام دا در بیارم که کنم دارم درس میخونم برای کنکور .اون سنش ۳۰سالش بعد سال ها داره درس میخونه 

نه نرسیده چه مرخصی ای؟

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی‌دونم من باشم ناراحت میشم بعدش که بفهمم دروغ گفته بهم اونو نمی‌دونم 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

بعدش بفهمه بیشتر ضربه میخوره ۳۰ سالشه ۵ ساله که نیست

اگرررر تازه مرخصی ترم اول بگیری ترم دوم از بهمن شروع میشه 

میخوای وسط سال کنکور بگی 

چه قدر عجیب

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

نمی‌دونم من باشم ناراحت میشم بعدش که بفهمم دروغ گفته بهم اونو نمی‌دونم

ما هر شب بهم گزارش‌کار می‌دادیم با هم همش راجب درس حرف می‌زدیم نمیخوام حس کنه من رفتم دانشگاه اون مونده اینجوری انگیزه اش کم میشه 

بعدش بفهمه بیشتر ضربه میخوره ۳۰ سالشه ۵ ساله که نیستاگرررر تازه مرخصی ترم اول بگیری ترم دوم از بهمن ...

نه نمیخوام وسط. سال بگم ما تا الان دو سال با همین ۵باررهمو دیدیم رابطمون محاربه بیشتر چون شهرتون فرق داره می‌خوام مخفی کنم من نیستم خیره 

نه نمیخوام وسط. سال بگم ما تا الان دو سال با همین ۵باررهمو دیدیم رابطمون محاربه بیشتر چون شهرتون فرق ...

چی بگم والا 

به نظر من که غلطه

چون اون عاقل و بالغه نیازی نیست انقدر مادرانه مراقبش باشی 

ببخشید چند سال پشت موندی؟

من پارسال که سال آخرم بود چیز خاصی نیوردم و امسال هم پیرا میارم ولی نمی‌خوام برم و می‌خوام برای سال دوم بمونم پشت.. 

اگه این ۹ ماه رو بصورت مداوم ، تست بزنم و کار کنم، و سه ماه آخر رو نهایی کار کنم و بیشتر تشریحی بخونم 

ساعت مطالعه ام بصورت تقریبی ۱۱س ولی بیشتر هم میخونم، سه ماه آخر امسال رو نشستم خوندم اینطور شد.. پزشکی تعهدی هم میتونم برم . 

ولی با این شرایط.. بنظرت میتونم دندونپزشکی بیارم ؟