2777
2789
عنوان

بچ ها من دلم شوهر خووب میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 61 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی کمتر شده نسبت به قبلاگرم برن معمولا پسرای 30 به بالان

پسر زیر 30 سال که به درد ازدواج نمیخوره 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

ددددددددلت نخووووواد

اسی جدای شوخی

ایشالا بهترین قیمت بشه

اما بعد ازدواج آنقدر خواستگار از همسایه و فامیل و دوست و آشنا پیدا میشه همه هم دکتر مهندس وکیل،پولدار ،مودار،(کچل نیستن)😂😂😂

آخخخخخه بگو قبل ازدواج کجااااابودن یهو پیدا میشن

عجله برای ازدواج داشتن غلطه ولی این که دختری خواستگار سنتی بخواد نشون دهنده بی عقل بودن دختر نیست

درسته ولی اینکه فقط به امید خواستگار سنتی نشسته باشه بدون اینکه هیچ تلاشی هم تو جامعه بکنه خوب نیست

یه چیزی هم که واقعیت تلخیه اینه اولین مورد واسه ازدواج سنتی خانواده خوبه 

استارتر نه درس خونده نه فعالیت خاصی داره چهرشم که میگه معمولیه باز به گفته خودش خانواده داغونی داره و فرزند طلاق هم هست تو 25 سالگی که اوج جوونیه دیسک هم داره تو خونه هم همینجوری نشسته اعتماد بنفسش هم که داغونه و برای همچین ادمی احتمال اینکه یه مورد سنتی خوب پیدا شه بسیار پایینه

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

به نظر من 30 سال زیاده اون هیجان و روحیه قبل رو نداره😁

به نظر من پسر باید به بلوغ عقلی رسیده باشه و بتونه از پس تورم بربیاد هیجان و روحیه اش مهم نیست پسرا هم قبل 30 سالگی واقعا بی عقلن و معمولا هم بی پول 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

میرن البته خب یه سری خواستگارام خود پسر خواسته که بیان خواستگاری من چادری ام و خانواده مذهبی

اها بحث چادری بودن جداست معمولا افراد مذهبی ازدواج سنتی رو بیشتر میپسندن

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷🌱 ‌کاربری دوم (aniish) هستم🍓✨️

به نظر من پسر باید به بلوغ عقلی رسیده باشه و بتونه از پس تورم بربیاد هیجان و روحیه اش مهم نیست پسرا ...

همه مثل هم نيستن ما مرد 25 ساله داریم که اندازه یه مرد 40 ساله سختی کشیده و یه پسر 30 ساله داریم که همچنان دستش توی جیب پدرشه

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷🌱 ‌کاربری دوم (aniish) هستم🍓✨️