2777
2789

دوس pesarm

اومد دنبالم سرکارم

بیارتم خونه

گفت به چیزی بگم گفتم بگو 

گفت من هوس فلافل کردم

بریم قبل از خونه بخوریم

منم گفتم باشه 

خلاصه یکم چرخید یهو دیدم سرکوچمونم 

خدا فظی کردم 

(نیاز به فلافل اون ندارم)

می‌خوام ببینم چرا این رفتار کرده

خودش اومد دنبالم من چیزی نگفته بودم

.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

چقدر تو کم توقعی. بیخیال این یارو شو. اینجوری مردا لیاقت کم توقع بودن زن رو ندارن. باید اسم فلافل می ...

منم بلدم خشتک بکشم سرش 

زنگ زده بودم مامانم غذای خوشمزه داشتیم گفتم زود بیام خونه

.
چقدر تو کم توقعی. بیخیال این یارو شو. اینجوری مردا لیاقت کم توقع بودن زن رو ندارن. باید اسم فلافل می ...

اتفاقا زنای امثال توان که گند زدن به زندگیا تو این وضعیت مرد خرج خودشم بتونه دربیاره کلیه چه برسه یه اضافی مثه تو، دوما اینو یادت باشه دوست پسرت شوهرت نیست برات خرج کن اون دوره گذشت ،الان طرف شوهرشم نمیتونه اینجوری که تو توقع داری خرج کنه