2777
2789

سیاه قلم یه کار تفنتی هست ولی آبرنگ ابتدای کار با درآمده . البته درامد اصلی رنگ و روغن روی بومه . ولی استثناعاتی هم وجود داره . مثلا تابلو معروف ☆جیغ ☆اثر ادوارد مونک ، روی مقوا با مداد رنگی هست . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیاه قلم یه کار تفنتی هست ولی آبرنگ ابتدای کار با درآمده . البته درامد اصلی رنگ و روغن روی بومه . ول ...

چه اطلاعات خوبی مرسی عزیزم

البته منظورم از طراحی با مداد سبک سیاه قلم نیست کارایی که بیشتر سبک هاشوری دارن و زیاد رئال نیستن رو دیدین تو پیجای خارجی؟ اونجوری منظورمه

چه اطلاعات خوبی مرسی عزیزمالبته منظورم از طراحی با مداد سبک سیاه قلم نیست کارایی که بیشتر سبک هاشوری ...

قله نقاشی رنگ و روغن هست و مخصوصا ترکیب رنگها و بدست اوردن اون رنگ دلخواهی که میخای . میگن لوناردو داوینچی بزرگترین نقاش دنیا و خالق لبخند ژکوند و شام آخر  این مهارت رو داشته که هر رنگی میخواسته از ترکیب رنگها بدست می آورده . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

نه اتفاقا آبرنگ خیلی راحته و محدودیتی نداره

عزیزم من خیلی ابرنگ دوست دارم و میخوام به عنوان یه کار اوقات فراغت یادش بگیرم، لطف میکنی راهنماییم کنی چه اموزشی ببینم بهتره؟ یا دوره خاصی اگر میشناسی

و چه لوازمی مناسبه؟ ابرنگ و مقوا و ...

نیاز به کلاس طراحی هست قبلش؟

عزیزم من خیلی ابرنگ دوست دارم و میخوام به عنوان یه کار اوقات فراغت یادش بگیرم، لطف میکنی راهنماییم ک ...

عزیزم از اونجایی که آبرنگ خیلی طراحی مهم نیست و شیوه رنگ گذاری مهمه درصورتی برو کلاس که واقعا نتونی حتی یه کلبه رو بکشی

رنگ هم برا شروع افرا بگیر کاغذ هم واترکالریست 

اگر‌میخوای منظره بکشی واترکالریست مدل راف بگیر

اگه میخوای گل بکشی واترکالریست مدل کلد پرس بگیر

قلمو هم برا شروع پارس آرت خوبه بعدش دیگه قلموی موی طبیعی بگیر

وقتی یکم پیشرفته شدی شروع کن رنگ های تیوپی میشن و شین هان بگیر

برا دوره هم اگه شیراز هستی میتونم از استادم‌ بپرسم بهت بگم کدوم استادا خوبن