همیشه برام جالبه کسایی که حتی یه کتاب درست حسابی تاریخ نخوندن، میان کورش رو با جعل روایت میکوبن!
کورش کسی بود که وقتی بابل رو گرفت، نه مردم رو قتلعام کرد، نه معبدها رو خراب کرد؛ برعکس خدایان و آیین مردم رو محترم شمرد. همین منشور حقوق بشر که اسم ایران رو تو تاریخ موندگار کرده، حاصل همون نگاهه.
اینکه یکی بیاد کورش رو «خونریز و جنایتکار» معرفی کنه، بیشتر نشونهی بیاطلاعی و مغلطهست تا تحلیل تاریخی. جنگطلبی اون زمان منطق بقا بود، ولی فرق کورش با بقیه این بود که کشورگشاییهاش با احترام به فرهنگها همراه بود.
اتفاقاً اگه ایران امروز هنوز اعتبار و هویتی داره، به خاطر همون ریشههای تاریخی و بزرگانی مثل کورشه. تحریف تاریخ و توهین به شخصیتهایی که دنیا بهشون افتخار میکنه، فقط آدمو بیسواد جلوه می ده، نه روشنفکر!
پی نوشت: این تاپیک جوابی بود در برابر اطلاعات اشتباهی که یک کاربر تو سایت پخش می کرد دربارهی عادل ترین پادشاه جهان که عکسش در تاپیک قبل بود که متاسفانه تعطیل شد.
(نی نی یار محترم وقتی من بلافاصله تاپیکم رو قفل می کنم تا بحثی پیش نیاد و دربارهی موضوع ممنوعی هم صحبت نمی کنم دلیلی نداره تاپیکم رو تعطیل کنید.
ممنون از وطن دوستیتون و اینکه کمک می کنید بتونیم اطلاعات اشتباه رو اصلاح کنیم)