2777
2789

؟

یکی آگهی گذاشته بود برا اموات ختم انجام میده منم بهش گفتم برا یه شخصی ختم بگیره گفت هر جزء میشه ۴۰ تومن و من یه چله خواستم میشد صد تومن

و گفت نماز میخونه و مذهبیه و بچشو از امام حسین گرفته و بعد گفتم از فردا شروع کن و گفتم پولو اول بدم یا آخر گفت اول منم دادم دو‌روز بعد زنگ زدم ببینم چطور پیش رفته رد تماس کرد الان زنگ زدم چندتا بوق خورد بعد یه زن جواب داد زود گفت اشتباه گرفتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوال اینجاست که اگه کلاهبردارم باشه خیلی راحت میتونن ج بده و بگه بله خوندم و دارم میخونم،چرا باید تم ...

بهش پیام دادم گفتم چرا گوشیو میدی به کسی و کارت داشتم و زنگ زدم جواب نداد بعد پیام دادم گفتم زنگ بزن زود کارت دارم و زنک زد دیدم عصبیه گفت من که همیشه نمیتونم حرف بزنمو وقتی اونجوری کفتم یعنی شوهرم پیشمه منم گفتم مگه چیشده شوهرت یعنی نمیدونه؟ باید راضی باشه از کارت گفت نمیدونه

روز اول انقد خوب حرف میزد 

با یه حالتی حرف زد انگار بدهکارم بهش 

گفتم منم بیکار نیستم که هی به تو زنگ بزنم و خواستم بدونم شروع کردی،گفت آره و فلان

بعد صداش قطع شد آنتن نبود منم دیگه بهش زنگ نزدم حالم به هم خورد ازش