2777
2789

بهم گفت با این سن ۲۵ سال باید حداقل چندتا رابطه جدی رو تجربه میکردی که رشد میکردی ازین نظر روابط هیچی بلد نیستی پیشنهادم اینه که یه نفر واقعی پیدا کنی باهاش وارد رابطه جدی شی 

ولی خب کسی نیست که من بخام پیدا کنم بیرونم نمیرم گفت برو بیرون خیلی برام سخته 

از طرفی دلم میخاد گریه کنم کن دختر بدی نیستم پس چرا اون چیزی که برای همهه پیش میاد برا من پیش نیومده چرا یه پارتنر ادم حسابی ندارم🫠با این تحصیلات دانشجو پزشکی ام( دارم میگم بدونین) و ظاهرم هم بد نیست معمولی رو به خوشگلم دیگ بقیه میگن خوشگلی

میشه بگین من چیکار کنم خیلی ناراحت شدم 

بهم گفت همینجوری ادامه بدی یه ادم موفق تنهایی در اینده 

از تنهایی میترسم😭

کاربری دست دو نفرهه🤓

روانشناست خودش باید بره پیش روانشناس

چ طرز صحبته😐

انقد نا امید نباش و واسه تجربه کردن رابطه عجول نباش

ب موقعش پیش میاد

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم‌کلاسی ، رشته های دیگه ، سال بالایی ها ، استاد مجرد 

هیچکی نیست مگه دور و برت که میگی بیرون نمیرم 😐 پس کجا میری

یاد مشاور مدرسمون افتادم

بهم انرژی منفی میداد

بنظرم روانشناست رو عوض کن

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

روانشناست گاوعه 

جدی دارم میگم

مگ تولیدی داری فورا یکی رو پیدا کنی اونم برای رابطه ی جدی 

شاید اصن کسی ک پیدا کنی دنبال روابط سطحی باشه

با تحقیق روانشناس بهتر پیدا کن روانشناس هایی ک عمقی  بررسی کنن مشکلاتتو

حالا کاری به نظر تراپیستت ندارم بنظرم خودش یکم مشکل داشته ولی درکل اینکه سعی‌ کنی بیشتر بیرون بری و جاهای اجتماعی که آدما هستن بری به روحیات خودتم کمک میکنه باعث میشه با آدمای جدیدم اشنا بشی

کلئوپاترا شعبه‌ی اصلی🦢 (بی‌اعصاب ver)

شاید بد منظور رو رسونده - ارتباطات خوبه ولی حتما همین فردا اقدام کنی واسه رابطه جدی بدتر اسیب میزنه

˗ˏˋ ♡ ˎˊ˗It's my first time I living this life,DUH                     تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                               <کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود:)>                                                                                                                                                          "INTP⋆.˚✨️⋆