2777
2789
عنوان

نیومد سرقرار چون گلاب به روتون اسهال بود😑

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 60 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو میتونستی از داروخونه یه قرص بگیری بخوری

بد قول هم نمیشدی

منم دلخور نمیشدم

بهرحال موز بخور شبخوش

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

بنظرم کارش درس نبوده میتونست خبر بده کسی که ازالان اینطور برخورد میکنه وای ب حال ادم من اکه بودم نمی ...

منم همین حس رو دارم ، تازه به دوستمم گفتم که قراره امروز این آقا رو ببینم، الان جلو اونم خیط شدم که اصلا جوابمم نداد بگه مریضم نمیتونم بیام

منم همین حس رو دارم ، تازه به دوستمم گفتم که قراره امروز این آقا رو ببینم، الان جلو اونم خیط شدم که ...

بهش باید میگفتی فک نکن خیلی ساده ای پرو نشه جدی حرفات و بزن 

می‌خوام بهش بگم رفتی دکتر از داروهات عکس بده باید مطمئن شم که مریض بوده

اصلا خودتو سبک نکن اگه براش مهم بودی برات ارزش قائل میشد زودتر خبرت میکرد جوابش نده اگه الان ادامه بدی به خودت توهین کردی بعده ها پشیمون میشی چون ماهم اسهال میگیریم گوشیمونم دست میگیریم از پریودی که بدتر نیست! 

بگو میتونستی از داروخونه یه قرص بگیری بخوریبد قول هم نمیشدیمنم دلخور نمیشدمبهرحال موز بخور شبخوش

ای کاش اینو میگفتم 

ولی مثل اسکولا گفتم اشکال نداره 

بعدشم گفت خیلی ناراحت میشم یکی به خاطر من علاف بشه، حس میکنم داشت این جوری کنایه میزد که آره علافت کردم چون من خیلی سخت قبول کردم که بیام دیت