2777
2789

از سال ۱۴۰۰ تا الان پشت کنکور بودم و هیچی هم قبول نشدم هیچیییی

اصلا هم نخوندم شاید تو این ۵ سال سر جمع ۲ ماه درس نخوندم ( خودم رو درگیر دوست پسر کردم بعدش هم افسردگی گرفتم )

منی ک تو مدرسه مون معروف بودم ، از بس باهوش و زرنگ بودم 

( اینو میگم چون میخوام بفهمید بی استعداد نیستم و فقط درس نخوندم‌ مطمئنم لگر بخونم عالی میارم )

اما الان دیگ مامان و بابام بهم اعتماد ندارن برای کنکور  و ابدا ابدا اجازه نمیدن پشت کنکور بمونم و میخوان من رو بفرستن روسیه درس بخونم

من یه بچه بسته بودم و هستم و خیلی از این میترسم

زبانم متوسطع ، میترسم کامل نفهمم درسا رو ب انگلیسی

میترسم اخراج بشم ، میترسم نتونم مدیریت کنم و هزارتا ترس دیگه

توروخدا یه چیزی بگید ، یه راهنمایی کنید با این شرایط چیکار کنم

Sophia  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه اگه وضعیت مالی اوکی باشه همون سال اول میرفتم

۴سالم الکی موندی

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

وضعیت مالی ما اوکیهمن از این بابت مشکلی ندارمخودم میترسم

نترس

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر