2777
2789

همسرم به قول خودش از گیر دادن های من خسته شده 

منم از اون خسته تر 

میخوام جدا شم

خیلی بد دهن شده 

از وقتی تو اینستا به رفیقاش پیام میده

فحش میده 

میگه من مرد نیستم 

حتی یه جمله خیلی خیلی زشتم گفت به خودش

حالا تصمیم دارم جدا شیم

گفت میخوای زندگی بکن 

میخوای زندگی نکن 

اصلا اینطوری نبود آدم با ایمانی بود 

چشم و دل پاکه

منم نمیدونم چطور به پدرم بگم دیگه بریدم از این زندگی 

همش منت میزاره که آره کارت رو دادم دست خودت و فلان 

حالا بنظرتون چطور به خانوادم بگم؟

پشتیبان گروه⭐️ 0️⃣⭐️ستاره🤝ما به زودی مانکن میشیم خانما ان شا الله با صبر و استقامت و آرامش🧞وزن اولیه ۸۲وزن هدف ۶۵ یه دوره ۱۴ کیلو کم کردم متاسفانه برگشت ولی اینبار قول میدم تمام تلاشم رو به کار بگیرم چرا که هیچ چیز مهم تر از سلامتی و ظرافت نیست برای یک خانم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اول زندگی هستید 

ازین دعواها میاد و میره 

یکیتون نیم من بشه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

اه حالم بهم خورد😑

غیر از اون حرف رفتارای دیگه ای نداره؟

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

اگه اول زندگی هستید ازین دعواها میاد و میره یکیتون نیم من بشه

۴ سال گذشته همیشه تو همه امور من مقصرم همیششششه

از بی توجهی هاش 

خسته شدم 

یکبار نشد بدون اینکه بگم از یه چیزیم تعریف کنه

حتما خودم باید قبلش یه چیزی بگم 

همه از زیباییم تعریف میکنن

تعریف از خود نباشه 

ولی این مرد همیشه خسته ست

جدیدا سر اینستا نصب کردن دعوامون شد

جلو مامانم گوشیو پرت کرد برای اولین بار 

البته منم جلو مامانم زدمش انقد که حرص تو دلم بود و پری بودم

البته میگه برام مهم نیست میخوای باش میخوای نباش

پشتیبان گروه⭐️ 0️⃣⭐️ستاره🤝ما به زودی مانکن میشیم خانما ان شا الله با صبر و استقامت و آرامش🧞وزن اولیه ۸۲وزن هدف ۶۵ یه دوره ۱۴ کیلو کم کردم متاسفانه برگشت ولی اینبار قول میدم تمام تلاشم رو به کار بگیرم چرا که هیچ چیز مهم تر از سلامتی و ظرافت نیست برای یک خانم

بچه داری؟چند ساله ازدواج کردی و زیر یه سقفین؟

پیارای بالا و بخون عزیزم 

نه ندارم ۴

اه حالم بهم خورد😑غیر از اون حرف رفتارای دیگه ای نداره؟

باورت میشه برای اولین بار جی گفت 

گفت میخوام برم فلان زن بزارم رو خودم 

من مرد نیستم 

منم گفتم تف بهت واقعا نیستی 

بعد به دین فحش داد این چ دینیه که من توش مرد نیستم 

اصلا از تعجب دهنم باز مونده بود باورم نمیشد عوضی 

بخدا انقد بهش محبت کردم 

همش سرش تو گوشیه و کلیسای مسخره دیدن 

سرشم در میاره میگیره میخوابه 

با این حال که یه روز درمیون کارش 

حالم از این زندگی بهم میخوره 

خسته شدم 

بهش محبت میکنم 

گاهی روش حساسم 

ولی در نهایت میگه همش بهم میچسبه و درگیر منه