2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@niniyar‍ سلام

من یک عرضی داشتم خدمت شما

کاربر من_زنده_هستم حدود۳ماه پیش توی یک تاپیکی فرمودن مه هرکس حجاب سر نداره حقشه بهش تجاوز شه

به منم گفت انشاالله بهت تجاوز شه

الان تاپیک گذاشتن و اینطور که فهمیدم بابت اون حرف ها تعلیق مشکی نشدن

برام عجیب بود چون کاربری اولم به خاطر همین قضیه تعلیق مشکی شد

من شات بزارم شما رسیدگی میکنید به این قضیه؟

@niniyar‍ سلاممن یک عرضی داشتم خدمت شماکاربر من_زنده_هستم حدود۳ماه پیش توی یک تاپیکی فرمودن مه هرکس ...

ببخشید نی نی یار شات ندارم

اما اگر پیویتون با اون کاربر رو چک کنید متوجه میشید یک مدت به خاطر همین حرفی که زده بودن تعلیق بودن.نظرتون چیه تعلیق مشکی باشه؟توهینشون خیلی زشت بوده.امیدوارم رسیدگی کنید

@niniyar‍ سلاممن یک عرضی داشتم خدمت شماکاربر من_زنده_هستم حدود۳ماه پیش توی یک تاپیکی فرمودن مه هرکس ...

شما یکی از کسایی هستید که وقتی آدم یه نگاه به تاپیک هات میندازه می‌فهمه باید تعلیق دائم باشید.

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
عهپس فحش های مادرزن هم حقته که بهت زده لیاقتت همین بوده

مادر زنم یکی بود عین تو😂😂😂قهوه ایش کردم شوتش مردم از سایت بیرون اگه دلت میخواد تا تورم شوت کنم؟

تا این من،من شده است .....صدها من ،در من،دفن شده است .

شما یکی از کسایی هستید که وقتی آدم یه نگاه به تاپیک هات میندازه می‌فهمه باید تعلیق دائم باشید.

دقیقا تو ی تاگیک دیگم ب من حمله ور شد معبومه پر عقده هست و بی ادب

تا این من،من شده است .....صدها من ،در من،دفن شده است .

تایپک ترکید نشد جواب اون تهمت‌زن رو بدم

من قبولت دارم😊

کسی که چیزی بهش نگفتم فقط گفتم وقتی شات نمیذاری یعنی تهمتات بیهودن بر میگرده اونطوری توهین میکنه، خودش جای شما بود قیامت به پا میکرد

متاسفانه نی‌نی‌یارم به این بی‌سر‌و‌ته‌ها رسیدگی نمیکنن

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍