2777
2789

دلم میخواد جهیزیه ام رو بخرم پول کم دارم حداقل وام ازدواجمون رو بدن هنوز بعد دو ماه کد رهگیری اش هم نیومده خدایاا میشه دعا کنید برام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله 

هر جا گره مادی و دنیوی برام پیش اومد ۹ تا اسکناس ۱۰ تومنی یا ۵ تومنی یا هر چی به نیت امام جواد علیه السلام گذاشتم لای قرآن و گره کار باز شد 

بعد اون پول رو بده به نیازمندش

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
۹ تا ده هزاری؟؟

بله 

فرقی نمی کنه چند تومنی باشه 

۹ تا ۱۰ هزار تومنی 

۹ تا ۵ هزار تومنی 

یا حتی ۹ تا هزار تومنی 

مهم اینه به نیت امام جواد علیه السلام ۹ تا باشه

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
چجوریه؟

دو رکعت هست که دوشنبه یا جمعه بین نماز ظهر و عصر مثلا می‌خونید. به ایه

ایاک نعبد و ایاک نستعین که رسیدید، اون را صد دفعه در هر رکعت تکرار میکنید و یک دعای کوتاه هم آخرش داره توی گوگل بزنید میاره.

خدایا شکرت.

با نصب رایگان کارنت در karnet.vip و نوشتن کد معرف ff12590675 در بخش کد معرفی 105 هزار تومان پول نقد دریافت کن و درآمد خودتو از کارنت شروع کن . با گذاشتن لایک و کامنت و عضویت در اینستا و تلگرام و فعالیت و کامنت گداری وجه نقد پاداش بگیرین