2777
2789
عنوان

خانومای مو کوتاه ببینن

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 50 پست

فقط عکسای قبلتو پاک کن که مثل من نشی😅

˗ˏˋ ♡ ˎˊ˗It's my first time I living this life,DUH                     تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                               <کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود:)>                                                                                                                                                          "INTP⋆.˚✨️⋆

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موی بلند به نظر من زیبایی و مدل خاصی نداره گیس دراز فقط. کوتاه حداقل یه مدلی داره چهره آدم باز میشه. یه مدل بهش میدی شیک میشی. من هرسری میگم ایندفعه دیگه بلند میکنم تا میرسه به سوتین تا گردنم کوتاه میکنم. الانم به سرم زده پسرونه بزنم 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

منم موهام بلند بود خیلی نه تا وسط کمرم تازه هم لایت کرده بودم

رفتم تا زیر گوش کوتاه کردم راحت شدماااااا

چیه موهای رنگی همش تو هم گره میخوره صدتا شامپو و ماسک باید میزدم تا گره هاش باز بشه 

هنوز یکم دیگه رنگش مونده برای عید میرم همونم کوتاه میکنم بره

باخدا باش و پادشاهی کن...بی خدا باش و هرچه خواهی کن

منم همین کارو کردم موهام تا زیر باسنم بود مصری زدم خیلی بیشتر بهم میاد پشیمونم نیستم

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
منم موهام بلند بود خیلی نه تا وسط کمرم تازه هم لایت کرده بودمرفتم تا زیر گوش کوتاه کردم راحت شدماااا ...

اره بابا الان موهام انقد خوب شده سشوار نمیکشم خودش زود خشک میشه و گره نمیخوره