بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من کنکوری ۴۰۲بودم فرهنگیان میخونم..عزیزم حقوق هم رشته ی خیلی عالی هست و اینده داره اگر پشتکار و تلاش ...
هدفش فرهنگیان بود تو مدرسه نفر اول بود ما کارنامه رو اداره بردیم گفت باید قبول میشده علت رد شدنش اخه مشخص نیس تو هر ۳ قسمت ترازاش بالا هست فقط خندید گفت دستکاری شده گفتم میدونیم ما کسیو نداشتیم گفت اعتراضی بزنید امیدوارم خدا ب خاطر دل بابا مامانم معجزه کنه ت اعتراضی فرهنگیان قبول بشه خسته شدیم دو هفته شد استرس از جواب اعتراضی خدا کمک کنه
امیدتون ب خدا باشه عزیزم..درک میکنم من خودمم هنوز بعد این همه مدت استرس دارم و خوب نشدم از بس ک اعصا ...
اره خیلی بده ما گوسفند خریدیم ک نذر بدیم چون مطمئن بودیم قبوله وقتی خاهرم دید رد شده تو شوک بود داد میزد خیلی حالش بده این همه مدت گذشته تو خودشه و گریه من امید دارم ب معجزه بابامم گوسفند ک با ذوق خریده بود فروخت با ضرر گف از جلو چشام فقط بره حال هممون بد شدل
اره خیلی بده ما گوسفند خریدیم ک نذر بدیم چون مطمئن بودیم قبوله وقتی خاهرم دید رد شده تو شوک بود داد ...
اخ عزیزم..نباید میخریدین..واقعا اینطوری ب خودش خیییلی استرس وارد میشه اون الان بیشتر حس شرمندگی داره..شماها اصلا بهش استرس وارد نکنین تشویقش کنید یا بره حقوق یا یسال دیگه تلاش کنه..کنارش باشین گناه داره