2777
2789

من دهم یازدهمم و جدی گرفتم خوندم یعنی پیش زمینه دارم 

ولی اصلا برای کنکور شروع نکردم 

و اینکه پولم ندارم که برم پیش مشاوری چیزی 

روزی چند ساعت درس میخوندین 

من از چند ساعت شروع کنم 

اگر دهمو تا مهر بخونم خوبه؟ 

خاهرم شد دو هزار 

ترازاشم بالا ۸ هزار  هدفش معلمی بود چون بی پارتی بودیم رد شد  و دوستش با ۶ هزار پدرش پارتیش بود قبول شدن 

دیگ امیدمون ب اعتراضی فرهنگیان هست امیدوارم قبول بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سه چهار ماه قبل کنکور شروع کردم روزی ۵/۶ساعت میخوندم.تابستونا هم میخوندم یکمی...رتبم ۴هزار ..من کنکو ...

عزیز شما چ رشته میخاید برید حقوق؟ خاهر من رد شد معلمی و از طرفی نمیخاد بمونه اگ ی درصد تو اعتراضی نیاره مجبورا میره حقوق

خاهرم شد دو هزار ترازاشم بالا ۸ هزار هدفش معلمی بود چون بی پارتی بودیم رد شد و دوستش با ۶ هزار پدر ...

اخی خیلی ناراحت شدم🙁چه دنیای بی رحمی شده دعا میکنم قبول شه

عزیز شما چ رشته میخاید برید حقوق؟ خاهر من رد شد معلمی و از طرفی نمیخاد بمونه اگ ی درصد تو اعتراضی نی ...

من کنکوری ۴۰۲بودم فرهنگیان میخونم..عزیزم حقوق هم رشته ی خیلی عالی هست و اینده داره اگر پشتکار و تلاش داره

عزیز شما چ رشته میخاید برید حقوق؟ خاهر من رد شد معلمی و از طرفی نمیخاد بمونه اگ ی درصد تو اعتراضی نی ...

اعتراض حتما بزنید.حتماا..بعدا پشیمون نشید ک کاش شانسمونو امتحان میکردیم

من کنکوری ۴۰۲بودم فرهنگیان میخونم..عزیزم حقوق هم رشته ی خیلی عالی هست و اینده داره اگر پشتکار و تلاش ...

هدفش فرهنگیان بود تو مدرسه نفر اول بود ما کارنامه رو اداره بردیم گفت باید قبول میشده علت رد شدنش اخه مشخص نیس تو هر ۳ قسمت ترازاش بالا هست  فقط خندید گفت دستکاری شده گفتم میدونیم ما کسیو نداشتیم گفت اعتراضی بزنید امیدوارم خدا ب خاطر دل بابا مامانم معجزه کنه ت اعتراضی فرهنگیان قبول بشه خسته شدیم دو هفته شد استرس از جواب اعتراضی خدا کمک کنه 

هدفش فرهنگیان بود تو مدرسه نفر اول بود ما کارنامه رو اداره بردیم گفت باید قبول میشده علت رد شدنش اخه ...

امیدتون ب خدا باشه عزیزم..درک میکنم من خودمم هنوز بعد این همه مدت استرس دارم و خوب نشدم از بس ک اعصاب خوردی کشیدم

امیدتون ب خدا باشه عزیزم..درک میکنم من خودمم هنوز بعد این همه مدت استرس دارم و خوب نشدم از بس ک اعصا ...

اره خیلی بده ما گوسفند خریدیم ک نذر بدیم چون مطمئن بودیم قبوله  وقتی خاهرم دید رد شده تو شوک بود داد میزد خیلی حالش بده این همه مدت گذشته تو خودشه و گریه من امید دارم ب معجزه  بابامم گوسفند ک با ذوق خریده بود فروخت با ضرر گف از جلو چشام فقط بره حال هممون بد شدل

اره خیلی بده ما گوسفند خریدیم ک نذر بدیم چون مطمئن بودیم قبوله وقتی خاهرم دید رد شده تو شوک بود داد ...

اخ عزیزم..نباید میخریدین..واقعا اینطوری ب خودش خیییلی استرس وارد میشه اون الان بیشتر حس شرمندگی داره..شماها اصلا بهش استرس وارد نکنین تشویقش کنید یا بره حقوق یا یسال دیگه تلاش کنه..کنارش باشین گناه داره