2777
2789
عنوان

انتظار برای نی نی دار شدن خیییییییلیییی سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 34 پست

سلام‌گلم من مثل شما بودم هر ماه ده تا بی بی چک استفاده میکردم و عی استرس بهم دست میداد ولی بعدها فهمیدم شوهرم نازاست 

خاهش میکنم به این بی بی چک گیر نده ولشون کن استرس مانع بارداری میشه

البته اینو بگم ماهایی که بچه نداریم چن سال اولا که خدا داره مارو امتجان میکنه دونا بقیه رو داره امتحان میکنه

اونی که بچه نداره هیچوقت پیشش از بچه خودتون تعریف نکنین و نبوسین چون هیچوقت احساسشو نمیتونین درک کنین گاهی همین دلها میشکنه و همونایی که دل میشکونن بچه هاشونو از دست میدن و حالشون اون موقع شبیه ما میشه

لطفا کسایی که بچه ندارن رو درک کنین

نه هنوز هیشششکار نکردیم فقط رفتم دکتر زنان گفتم پری نامنظمه گفت چون اضافه وزن داری نامنظمه ف ...

آدم ها با هم فرق دارن

از ازدواجم ۱۴ سال میگذره وقتی اقدام کردم ۲ ماه بعد باردار شدم 

یکی هم میبینی ۱۸ سالشه عروس شده بلافاصله اقدام میکنه اما باردار نمیشه اصلا استرس ب خودت راه نده و خودت رو با کسی مقایسه نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاء الله خیره ...منم ازین خواب ها زیاد دیدم😅

ممنون اره خیلی خواب بچه رو میبینم از بس بهشون فکر میکنم

بیا تا جوانم بده رخ نشانم  که این زندگانی وفایی ندارد  الهم عجل لولیک الفرج 

منم پری نامنظم و پلی کیستیک... .

الانم باردارم 

اواخر ک سه ماه پ نشدم.. دکترمم گف این ماه نمیشی!!!ولی الان باردارم.

ورزش کردم. وزنمم کم کردم تقریبا.. کلا وزنم خوبه

متفورمین خوردم. لترو خوردم پنج تا و ده تا دوفاستون..دعا کنید بچم سالم بیاد بغلم....

دوس داشتم مامان بشم.پلی کیستیکم و دکتر گف فولیکولی نیس.از ابان اقدام کردم و دوم فروردین بعد چهارده روز تاخیر دو خطه شد.خدایا شکرت.همه دوستامو ک نینی میخان شگفت زده کن .  ... .. .دعاکنید پسرم سالم بیاد بغلم و مشکلاتی که در بارداری برام پیش اومده انشالله بزودی تموم بشه.ممنون.
عزیزم انشالله ک بارداری امیدت به خدا باشه خیلیا هسن سالمن اما بچه دار نمیشن برعکسشم هست

واااااای مرسی عزیزم اره واقعا وقتی خدا بخواد همه علائم و حرف دکترا و حساب کتاب ها کشکه....ان شاء الله هرچی صلاحمونه واسمون پیش بیاد .

خدایا شکرت 😍😍😍اگه میشه لطفا سه تا صلوات مهمونم کنین ...ممنونم مهربوووناااااا💐 ان شاء الله خدا به انتظار همه پایان خوش ببخشه ...الهی آمین 🌷
منم پری نامنظم و پلی کیستیک... . الانم باردارم  اواخر ک سه ماه پ نشدم.. دکترمم گف این ماه نمی ...

مبارکه عزیزم ان شاء الله که صالح و سالمه و خوشکل و ناز ...خیلی واسه همه دعا کن 

خدایا شکرت 😍😍😍اگه میشه لطفا سه تا صلوات مهمونم کنین ...ممنونم مهربوووناااااا💐 ان شاء الله خدا به انتظار همه پایان خوش ببخشه ...الهی آمین 🌷
انتظار سخت یک ماهت تو حلقم😑 چه لوسی تو هرچی استرس و انتظار داشته باشی بدتره.ریلکس و بیخیال پیش برو

همین که باید پونزده روز دیگه صبر کنم و بی بی بزارم سخته خب ساعت ها اصلا نمیگذرن انگار 

همین که باید پونزده روز دیگه صبر کنم و بی بی بزارم سخته خب ساعت ها اصلا نمیگذرن انگار 

😑😑 نگران نباش میگذرن.مثل من که پنج سال گذشتن.

خودت کامل داری خودتو تو ورطه ی استرس میندازی و همین کارتو خراب میکنه

ان شاله باردار بشی زودتر گلم، برای خواهر منم دعا کنید 10 ساله می خواد باردار شه اما نمیشه بچه منو می ...

ممنون گلم ان شاء الله خدا هیچ کسو چشم انتظار نذاره کاش خواهر منم یکی داشت و ده سال منتظر نمیموند 😢😢😢😢نمیدونم حکمت کاره خدارو ...هرچی به صلاحه پیش بیاد ان شاء الله

😑😑 نگران نباش میگذرن.مثل من که پنج سال گذشتن. خودت کامل داری خودتو تو ورطه ی استرس میندازی و همین ...

ان شاء الله  خدا به هرکی که ارزوشو داره نی نی سالم و صالح و خوب بده ..عزیزمممم  ان شاء الله انتظاره شما هم به خوشی و به زووودیه زود به پایان میرسه

بیخیال باش عزیزم اصلا بهش فکر نکن هر چی خدا بخواد همون میشی

مرسی گلم خدا کمک کنه به هممون ...التماس دعا