2777
2789
عنوان

13 به در چی میخواین بپزین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 59 پست
ولمون کن تورو قران

جاری من از اون آدماست خیلی موعضه میکنه سال تحویل اومده خونه مادر شوهرم یه شیرینی خونگی مادر شوهرم درست کرده گرفتن جلوش فوری خوردبعد دیگه هیچی برنداشت گفت امشب شهادته شیرینی تخمه خوب نیس منم گفتم تو ک از اول شیرینی خوردی چطور میگی پس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه اهل کجایین؟

از وقتی ک  یادمه بت همه فامیل های پدری م دور هم‌جمع میشدیم و هر کسی غذای خودش رو می اورد و نداشتیم وسط و از غذای هم دیگه هم می خوردیم 

۳ ساله ک عموم همه رو دعوت میکنه باغ و همه رو مهمان میکنه جوجه و کوبیده و برنج 

کباب...

والامعلوم نیست بیرون میریم یانه اخه شمال خیلی ترافیک میشه برگشت سخت میشه...

نزدیک خونمون جنگل هست شایدبریم اونجا

و خداوند بهترینها را با "ب"شروع کرد بهترین کلمه بسم الله بهترین نمره بیست بهترین مکان بهشت بهترین فصل بهار بهترین حس بینایی و بهترین هدیه 💋
جاری من از اون آدماست خیلی موعضه میکنه سال تحویل اومده خونه مادر شوهرم یه شیرینی خونگی مادر شوهرم در ...

عههههه یعنی چون شهادته آدم شیرینی وتخمه نمیخوره....

و خداوند بهترینها را با "ب"شروع کرد بهترین کلمه بسم الله بهترین نمره بیست بهترین مکان بهشت بهترین فصل بهار بهترین حس بینایی و بهترین هدیه 💋

ما صبحونه ،سماور ذغالی روشن می کنیم ،با خودمون نون تازه هم میبریم،خانواده ی پرجمعیت هم هستیم،یه صبحونه ی توپ میخوریم،بعد همه سرگرم بازی و پیاده روی و گشت و گذار میشیم،ساعت دو جوجه کباب میخوریم،عصرش دو دوسته میشیم و فوتبال بازی می کنیم،مامانمم رو آتیش آبگوشت میزاره،ساعت نه تا ده هم شام میخوریم

این دیگه قر میریزه مثلا زیادی بادایمانه منم گفتم چرا اون شیرینه پس خوردی

خوب کاری کردی.

جاری من از اون آدماست خیلی موعضه میکنه سال تحویل اومده خونه مادر شوهرم یه شیرینی خونگی مادر شوهرم در ...

وا انقد بدم میاد مزخرف بازی هاشون همش فیلمه

پسرم یعنی دنیام همسرم یعنیتمام زندگیم