2777
2789
عنوان

شما وقتی میرین این قهوه بیرون برا دقیقا چی میگین

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 21 پست
منو دارن قشنگماز اون انتخاب میکنی اگه سرد میخوری از آیسا انتخاب میکنی مثل آیس لته آیس کارامل ماکیاتو ...

اها حله ممنون گلم

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همشون منو دارن معمولا کنار دستگاه روی دیوار یا روی پیشخوان چسبوندنمن معمولا لاته می گیرم یا کاپوچینو ...

خب مثلا بگم یه لته ازین سوالای مسخره نمیپرسن من نمیفهمم درصد و تیک اوی این سوالای گیج🤣

اها اره این درصدا روهم شنیده بودن اما تمیدونستم چیزی ازش مرسی

ببین بگو ۵۰ تک واست بزنه چون نخوردی حالت بد نشه 

ولی ۷۰سی کافیین‌بالا تری داره ممکن تپش قلب یا استرس بگیری با همون تک ۵۰ شروع کن 

خب چه مدلایی هس؟من تو خونه همیشه درست میکنم اصلا نمیدونم چیه این مدلای قهوه😅

لیست منو دارن با قیمت هاش  نگاه میکنید لیست هرکدوم دوست داشتین سفارش میدین

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

ببین بگو ۵۰ تک واست بزنه چون نخوردی حالت بد نشه ولی ۷۰سی کافیین‌بالا تری داره ممکن تپش قلب یا استرس ...

اها فهمیدم پس درصد منظور کافئینشه

ممنون گلم باشه

خب مثلا بگم یه لته ازین سوالای مسخره نمیپرسن من نمیفهمم درصد و تیک اوی این سوالای گیج🤣

برای من در این خصوص پیش نیومده

اگر هم جایی از این سوالات بپرسن من خیلی راحت می گم ببخشید میشه توضیح بدید فرقشون چیه

توی کافه برای من کم پیش نیومده. چون منوها عجیب و غریب هستند و نیاز به توضیح دارن