2777
2789

نامزدم یه پست ورزشی از خودش توی اینستا آپلود کرد

منم زیر پست براش یه متن انگیزشی نوشتم

هر بار تو زمین پاتو میزاری من آینده روشن ترمون ایمان بیشتری پیدا میکنم بدرخش و تلاش کن قهرمان من

نامزدمم در جواب کامنت زده قوربونت بشم زندگی من

حالا امروز نامزدم پیام داد که. مشکلی نداری کامنتتو پاک کنم و یه کامنت کوچولو تر بزاری آخه خانوادم گفتن شما هنوز ازدواج نکردید اونایی که چند سال زیر یه سقف هستن هم اینجوری کامنت نمیزارن

منم گفتم خودت میدونی. ولی من ناراحت میشم

گفت خب باشه اصلا پاک نمیکنم. و دیگه هم پاک نکرد.  منم واقعا نمیدونم چیکار کنم از دستشون

شما بگین چیکار کنم. اینم بگم   کارشون با ورزششون یکی هستش.  که من به ایندمون  وصلش کردم

و نمیدونم واقعا اشتباه از کامنت منه یا اینا خیلی دخالت میکنن. واقعا. نمیدونم چیکار کنم

سلام علیم. خوبی قشنگم ۱۱. روز ازت. هیچ خبری. ندارم عیب نداره فقط بگو. دلت برام تنگ نشده آخه میدونی چیه من خیلی دلم برای صدات چشای قشنگت تنگ شده بازم عیب نداره. علی جونم. میگما کیمیا شبا خوابش نمی‌بره. توهم خوابت نمیبره نه ؟ راستی. نقاشیتو کشیدم سایز بزرگ قاب کردم تو اتاقم قرار بود بیای نظر بدی ایراد بگیری. بیا بازم با لحن شیطنت امیزت بگو من بد کشیدم تهش بیا بغلم کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🗿چه ربطی داره اخه ب چ چیزایی گیر میدن

بخدا😐

سلام علیم. خوبی قشنگم ۱۱. روز ازت. هیچ خبری. ندارم عیب نداره فقط بگو. دلت برام تنگ نشده آخه میدونی چیه من خیلی دلم برای صدات چشای قشنگت تنگ شده بازم عیب نداره. علی جونم. میگما کیمیا شبا خوابش نمی‌بره. توهم خوابت نمیبره نه ؟ راستی. نقاشیتو کشیدم سایز بزرگ قاب کردم تو اتاقم قرار بود بیای نظر بدی ایراد بگیری. بیا بازم با لحن شیطنت امیزت بگو من بد کشیدم تهش بیا بغلم کن
وای پشمااااااممممممم تا میتونی از اینا دور باش

چیکار کنم یکم راهنماییم کنید

کاری ندارم اونا دخالت میکنن کارشون بدع ناراحت نشیا ولی رفتار شماهم خیلی چیپه 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

کاری ندارم اونا دخالت میکنن کارشون بدع ناراحت نشیا ولی رفتار شماهم خیلی چیپه

کامنت گذاشتم؟

آخه.  نامزد من یه اخلاقی داره. تشویق که میشه و آینده رو یادش میاری خیلی بیشتر تلاش میکنه

کامنت گذاشتم؟آخه. نامزد من یه اخلاقی داره. تشویق که میشه و آینده رو یادش میاری خیلی بیشتر تلاش میکن ...

نه نهه منظورم اون نیس اوکیه

اینکه تو کامنتا قربون صدقه هم برید یجوریه 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

نه نهه منظورم اون نیس اوکیهاینکه تو کامنتا قربون صدقه هم برید یجوریه

بابا فقط یه جواب پیام داد منم لایک کردم دیگه جواب ندادم

خاله های من همینن خودشون با دوست پسراشون تودانشگاه وخیابون اشنا شدن ازدواج کردن نمیدونم چرا من عکس باحجاب بزارم پروفایلم زنگ میزنن باهام دعوا میکنن یا میرن به مامانم چغلی میکنن انقدر بدم میاد ازشون

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤