2777
2789

مادرم داره...راضیه...البته جنس دسته اش خوب نیست اما مکشش عالیه فرش رو بلند می کنه.

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم

۱۲ ساله استفاده میکنم

بله راضیم

۲۲۰۰وات

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
مکشش خوبه؟ میخوام برم بخرم

مکشش عالیه

یکی دوبار خرطومش مشکل پیدا کرد، رفتم نو خریدم.

یعنی قطعاتش همه جا راحت پیدا میشه. 

فعلا هم که برامون خوب کار میکنه

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
مکشش خوبه؟ میخوام برم بخرم

من تقریبا هرروز جاروبرقی رو استفاده میکنم.

مکشش عالیهیکی دوبار خرطومش مشکل پیدا کرد، رفتم نو خریدم.یعنی قطعاتش همه جا راحت پیدا میشه. فعلا هم ک ...

من بین فیلیپس و پارس خزر موندم

مدنظرم فیلیپس

اما

گارانتی نداره...

واین موضوع منو ترسونده

مامانت کی خریده؟ نمیدونی چند واته؟ اخه میخوام برم بخرم

مدلش اینه...۲۵۰۰ وات...۵ سال پیش حدوداً خریدش.

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

من بین فیلیپس و پارس خزر موندممدنظرم فیلیپساماگارانتی نداره...واین موضوع منو ترسونده

ببین کلا محصولات فیلیپس عالی هستن. در این شکی نیست. ولی الان به خاطر تحریمها، قطعاتش پیدا نمیشه یا خیلی گرون در میاد

فرض کن بر اثر ضربه یا سانحه، مجبور باشی یه بخشش رو تعویض کنی.

من موقع تهیه جهیزیه، تاکید داشتم روی ایرانی بودن...خوب یه چیزهایی رو هم مادرم خودش تهیه کرد. اتوی فلیپس داشتم. ساعت دیواری افتاد روش، هیچ کجا نمیتونستن کاریش کنن...همون بحث گارانتیه

الان اتوی پارس خزر خریدم. گارانتی هم نداشته باشه، اغلب تعمیرگاهها هم میتونن تعمیر کنن، هم قطعاتش راحت پیدا میشه