از ۱۵ شهریور پارسال و فقط هم اشتراک الماس ماز داشتم تا آذر آزمون ماز میدادم بعد دیگه برا نهایی خوندم آزمون ندادم و کتاب درسی هارو همش میخوندم مثلا هر روز یک کتاب درسی مثلا فیزیک یازده رو تو یک روز از مقدمه کتاب شروع میکردم میخوندم و تو کنکور هم هفتاد زدم و شاید باورت نشه من فقط کتاب درسی رو برای فیزیک خوندم البته تقریبا ده بار هر کتاب رو از اول تا آخر خوندم تمرین و مثال و کلا هر چی بود حل میکردم حتی با اینکه حفظ بودم نهایی هم ۱۹.۷۵ شدم و کتاب تست اصلا نداشتم برای فیزیک !حتی زیست رو کتاب درسی هارو بیشتر از ۳۰ بار خوندم و شیمی هم همینطور
برای کتاب تست هم گفتم کلا با کتاب درسی کار میکردم و فقط دو تا کتاب داشتم یکی شیمی نردبام جامع ( شصت زدم ) و یکی زیست جامع نشر الگو (شصت و پنج زدم)
برای کلاس هم من چون الماس داشتم هر جا اشکال داشتم کلاس میدیدم برای زیست که غلامی و فرهمند نیا رو داشتم ولی نهایت یکی دو جلسه دیده باشم مثلا برا قلب اشکال داشتم
ولی نکته و تست ماز رو رفتم و معجزه کرد و هر روز هم یدونه کنکور زدم و تحلیل کردم یه هفته مونده به کنکور
دوران جنگ هم دوپبنگ ها رو زدم
در مورد ساعت مطالعه من اقلا ساعت نمیگرفتم ولی چون مدرسه نمیرفتم معمولا هفت ساعت از بهمن به بعد هشت نه ساعت دیگه دم کنکور هم کل روز
امیدوارم کمکت کرده باشه ولی اگه باز راهنمایی خواستی بگو