من حدود یه سال و نیم پیش توسط یکی از همکارام با برادر شوهرش آشنا شدم اونا هم قرار گذاشتن که بیاین خواستگاری همو ببینیم کاملاً سنتی بود ازدواجمون بعد نزدیک یه هفته به قبل عقدم یه نفر یه شماره ناشناس بهم
زنگ زد خانم بود و گفتش که من از نامزد شما حامله هستم و منو صیغه کرده من این موضوع رو یه سال پیش بهتون گفته بودم و خیلی به من انتقاد کردید که ه برو پرس و جو کن جستجو کن تو اونو نمیشناسی به تهش برس با طرف حرف بزن که ببین واقعی یا نه من اون موقع خیلی به این شخصی که بهم زنگ زد شک داشتم در آخر به نامزدم گفتم که همچین موضوعی هستش اونم که گفت به خدا همچین چیزی نیست من همچین کاری نمیکنم زنگ زد به طرف پرس و جو کرد و اینا یه سیم کارت به نام یه مرد هست. خلاصه گذشت و اینا من زیاد پیگی نشدم چون واقعاً شک داشتم میدونستم کیه من نمیدونستم واقعاً اونه یا نه که بعداً وقتی که پدرم گفت من واسه پرس و جو کردن خونه همین خواستگارم داده به پسر عموم که بره پرس و جو کنه اون موقع دیگه شکم کلاً برطرف شد فهمیدم که اونه اون واقعاً فوق العاده میتونه صدای زنو تقلید کنه و چند بار دیدم که مثلاً زنگ میزد با این و اون شوخی میکرد با این صدا بعد میدونستم که علاقهام داشت یکم بهم ولی خب من چون خوشم نمیاومد ازش قبولش نکرده بودم از حرصش این کارو کرده بود قضیه کلاً اینه ۵ ماهه که ازدواج کردم و یه ماهه که باردارم