2777
2789
مطمعنی؟ از نزدیک دیدی؟

اره یه مشاور هست دکتر سجاد ایکس ایگرگ زد خب  کارنامه که میزاره میبینم 5دردصی ها بدون سهمیه هم عملا قبول میشدن حتی مشاورا هم میگن

تا کن خوب نشد مچاله کن بره 🩷 💖 💝 💟 💒  #مردادی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره یه مشاور هست دکتر سجاد ایکس ایگرگ زد خب کارنامه که میزاره میبینم 5دردصی ها بدون سهمیه هم عملا ق ...

اخه اون تنها مشاوریه که معتقده سهمیه ۵ تاثیر داره

مشاور من میگه کارنامه هاش فیکه

مگه فرق دندان با بقیه چیه؟کسی که مثلا رتبه اش ۴هزار سهمیه ۵درصد یعنی بین اون سهمیه رتبه اش شده این و ...

دندان چیه فرقش؟ محبوب ترین رشتس ظرفیتش هم کمه از پزشکی همم سخت تره اکثرا با رتبه 3 رقمی میرن 

این کجاش کمهخیلی تفاوت خست بین این دوتا رتبه خیلی خیلیفقط کسی که درس میخونه تفاوتشونو میدونه

عزیزم رتبه کم میشه اینو خودمم میدونم

ولی رو قبولی تاثیر نداره

من پارسال با ۲ و ۵۰۰ سهمیه 

هیچجا پزشکی و دارو و فیزیو نیاوردم

داره دیگه 😅مثلا یه نفر نمیتونه دندون قبول بشه در حد ریز ولی قبولش میکنه 😐تاثیر واقعی ۵ درصد رو روی ...

اره دیگه اونجور ریز تاثیر میزاره مثلا لب مرز دندانه ولی با 5 قبول میشه🙂 

دندان چیه فرقش؟ محبوب ترین رشتس ظرفیتش هم کمه از پزشکی همم سخت تره اکثرا با رتبه 3 رقمی میرن

وا شما پس کلا از سهمیه خبر نداری چیو به چی ربط میدی!!!!!

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخه اون تنها مشاوریه که معتقده سهمیه ۵ تاثیر دارهمشاور من میگه کارنامه هاش فیکه

من از مشاور خوبی شنیدم درستن . البته منطقیم بنظر میرسن  .خلاصه تاثیر داره دیگه  .

عزیزم رتبه کم میشه اینو خودمم میدونمولی رو قبولی تاثیر ندارهمن پارسال با ۲ و ۵۰۰ سهمیه هیچجا پزشکی و ...

روی قبولی هم اثر داره.فقط به اندازه25 درصد نه!

مثلا اون 1500 دندون تیپ دو یا حتی سه میاره

ولی با سمیش میتونه حتی تهران هم بره

پس نگین تاثیر نداره 😅خیلی مهمه همین چیزای ریز برای کنکور سراسری

والا منم به کارنامه های کنکور که نگاه میکنم و حرف هایی که از چند تا مشاور میپرسم میگم

والا منم به کارنامه های کنکور که نگاه میکنم و حرف هایی که از چند تا مشاور میپرسم میگم

از دید یه سریا در حد ده تا رتبه چیز خاصی نیست 😅

ولی من خوب میدونم این فاصله چقدر مهمه 🫠

چون خودم سالها پیش به خاطر ۱۳ نفر تا قبولی موندم پشت کنکور 😂